SpizganY THC 65 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Witam Wszystkich :)) Siemasz wszystkim jestem Daniel mam 29 lat i jestem tu nowy pykam już w CS od niepamiętanych czasów ^^ trafiłem na wasze forum przypadkiem przez serwer na którym ostatnio pykam sobie serwer kozaczek dobry :) Mam nadzieję że z większością z was się tam zobaczę i się zmierzymy DD2 51.83.214.206:27015 To chyba wszystko nie lubię się rozpisywać ale jak ktoś ma jakieś pytania zapraszam chętnie odpowiem :))) Pozdrawiam całe forum niech skil będzie z wami i oczywiście fragi Edytowane 25 Lutego przez SpizganY THC podałem zły serwer :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 25 Lutego HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Sieeema Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 25 Lutego Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Siemka, jak będziesz chciał pogadać i poznać nowe osoby, zapraszam na nasz komunikator głosowy TeamSpeak 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin blaze 683 Opublikowano 25 Lutego Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Hejeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 491 Opublikowano 25 Lutego HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 25 Lutego siemano ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
369KMH 114 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alvinn 18 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 27 Lutego HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi