EcK0! 5 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Nick: EcK0! Wiek: 16 Właściciele [ Oznacz ich @ ]: @ EcK0! Opiekuni [ Oznacz ich @ ]:nie ma konta Staż Serwera: Kilka Tygodni Link do GT: GT Gra[ np CS 1.6]: CS 1.6 Mod Serwera: Only DD2 Czy reklama jest już wykupiona: Nie ale zostanie wykupiona jak najszybciej . Hosting: 1Shot1Kill Liczba Slotów: 21 Dlaczego wasz Serwer?: Ponieważ jest to nowy serwer myślę że będzie przyciągał ludzi na forum. Kontakt?: Discord:Eck0!#8366 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 24 Lutego Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 24 Lutego GT bardzo słabe, kogo ten serwer ma przyciągnąć na forum? Jak tam maksymalnie było 8 osób w ciągu jednej gry. Najpierw podstawą byłaby reklama, która na aktualny moment, jak wspomniał twórca tematu nie została wykupiona. Gdyby serwer posiadał już kilku stałych graczy to można by pomyśleć, ale nie ma co przyjmować na sieć kolejnego dd2, który w dodatku nie jest rozkręcony. Ode mnie na nie, ale życzę powodzenia i samych sukcesów dla serwerka, pozdrawiam. 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P azjatkalove 227 Opublikowano 25 Lutego V.I.P Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Podtrzymuje słowa @ Aysza jak rozkręcicie ten serwer i będzie może conajmniej 16-20 graczy dziennie to wtedy można rozmawiać o dołączeniu, a nie, że przyjmie administracja serwer i będzie stał pusty. Wykupcie reklamę i rozwińcie serwer i wtedy piszcie podanie. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykos 107 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Na nie -Zauważyłem na dwóch podania odnoście waszych podan dołączeniem do sieci serwerem. I jak widać tutaj jest kłamstwo w podaniu napisane odnoście reklamy dlaczego? -Na dodatek Gt bardzo słabe 12.02 Czy reklama jest już wykupiona:tak Kolejne podanie tym razem inny mod serwera 24.02 Czy reklama jest już wykupiona: Nie ale zostanie wykupiona jak najszybciej . Edytowane 25 Lutego przez Patrykos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Na nie. Mamy już dwa serwery only DD2 Brak reklamy Bardzo słabe GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 26 Lutego HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Trzeci serwer Only DD2 raczej nie przejdzie, brak reklamy, słabe GT. Na sieci były już 3 Only DD2, nie wypaliło to niestety. 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi