kajusia 1 777 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Witam was w ten piękny dzień jakim jest PIĄTEK. Dzisiaj odpowiada dla was @ Aysza !!! Miłego czytania <33 Kogo poznałeś/łaś pierwszego na sieci? Mrs.Anna ale chyba nie ma tu już konta to @ kajusia Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? @ GET_right @ Munio @ martikox Najbardziej denerwująca osoba to? @ azjatkalove Największy pajac na forum? - Miss i mister forum? @ martikox & @ Wahnsinn Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? @ Olaf Scholz ex redaktor Kto jest największą „gwiazdą” na forum? @ Słabiutko. Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ Munio Fajny z niego chłopak, bierzcie się za niego babeczki. Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @ hvh enjoyer Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ Wahnsinn Wanisz na użytkownika miesiąca XDD Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? @ kajusia Jedna z osób dzięki, której coś się dzieje na forum. Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą zabrał/a? @ GET_right ze skarbem na koniec świata. Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był, na jakie, dlaczego? @ Kaci na ubteam Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Szczerze ja fan dd2, dlatego niczego mi nie brakuje Najlepszy komunikator na sieci? TeamSpeak 3 Najlepszy serwer na sieci? DD2 #2 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? Na top 1 mojej czarnej listy jest @ Wujek Staliś i wie dlaczego. Mimo to uwielbiam cię Adi Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Jedną z bardziej pracowitych osób jest @ kajusia i to nie jest tak, że teraz to widzę. Zawsze kiedy zaglądałam na forum nawet kilka miesięcy wstecz kajusia działała na wysokich obrotach. Dzięki tej Pani coś się dzieje w tematach. Może nie z administracji, ale też uważam, że można wspomnieć o tej osobie, bo robi sporo jest @ Mistrz Yoda . Kogo ... 1. Wysłałbyś/wysłałabyś do Voice of Poland? @ Munio Zaśpiewałby "żono moja" i zmiótł wszystkich z planszy. 2. Zaprosiłbyś/zaprosiłabyś do programu Kuba Wojewódzki? @ Wujek Staliś w sumie to nie wiem dlaczego 3. Wysłałbyś/wysłałabyś do Azjaexpress? @ MalyFiFi 4. Wysłałbyś/wysłałabyś do Hell's Kitchen? @ Wahnsinn Spaghetti umie zrobić, to sobie poradzi 5. Wysłałbyś/wysłałabyś do pracy w Żabce? @ martikox Dziewczyno z żabki... 6. Namówiłbyś/namówiłabyś na ślub? @ GET_right może kiedyś go namówię Z kim ... 1. Poleciałbyś /poleciałabyś balonem? Z nikim, bo się wysokości boję 2. Otworzyłbyś/otworzyłabyś budkę z kebabem? @ Wahnsinn 3. Nagrałbyś/nagrałabyś płytę? @ Munio 4. Remontowałbyś/remontowała mieszkanie? @ GET_right 5. Wybrałbyś/wybrałabyś się na kabareton? @ martikox 6. Okradłbyś/okradłabyś lombard? - Kogo nominujesz do następnego PSIO? @ martikox kajusia 2 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj Wahnsinn 389 Opublikowano 24 Lutego Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 3 minuty temu, kajusia napisał: Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ Wahnsinn Wanisz na użytkownika miesiąca XDD Szkoda gadać, zabrali bezpodstawnie bo wiedzieli, że nikt nie zasługuje na to podium tak bardzo jak ja, ehh zawiść ludzi jest ogromna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 777 Opublikowano 24 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 7 minut temu, kajusia napisał: Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? @ kajusia Jedna z osób dzięki, której coś się dzieje na forum. Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Jedną z bardziej pracowitych osób jest @ kajusia i to nie jest tak, że teraz to widzę. Zawsze kiedy zaglądałam na forum nawet kilka miesięcy wstecz kajusia działała na wysokich obrotach. Dzięki tej Pani coś się dzieje w tematach. Może nie z administracji, ale też uważam, że można wspomnieć o tej osobie, bo robi sporo jest @ Mistrz Yoda . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P azjatkalove 227 Opublikowano 24 Lutego V.I.P Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Jeszcze będziesz coś chciała, ale za ten punkt to spadaj!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 322 Opublikowano 24 Lutego Redaktor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Ciężko się to czyta slabo widoczne litery. Mogłaś powiększyć czcionkę chociaż wygląda to tak jakby było pisane w jakimś innym języku. xD @ kajusia No na łapku tak samo wygląda masz racje. Haha xD Edytowane 24 Lutego przez Olaf Scholz Przez kajusia, 24 Lutego XD Edytowane 24 Lutego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK atusiek 440 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego To ja moge Wojewodzkiego do mojego programu zaprosic a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 324 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Ta dokładnie, to kiedy nagrywamy płytę? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martikox 36 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego (edytowane) kocham ją @ Aysza Edytowane 24 Lutego przez martikox 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Psychol Obi-Wan Kenobi 1 237 Opublikowano 24 Lutego Zasłużony Psychol Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 8 godzin temu, kajusia napisał: Może nie z administracji, ale też uważam, że można wspomnieć o tej osobie, bo robi sporo jest @ Mistrz Yoda . Dziękuję, chociaż w ostatnim czasie akurat miałem sesje, a teraz lenia. Ale miło to słyszeć :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goha nie lubi nikity 1 192 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi