BRAMU 2 Opublikowano 23 Lutego Udostępnij Opublikowano 23 Lutego (edytowane) Wzór: - Nick:BRAMU :p - Wiek: 18 - STEAM ID: STEAM_0:1:462773873 - Link do GT: http://www.gametracker.com/helenes - Doświadczenie: byłem adminem na serwerze zombie plaque pod nazwą XOXO - Staż w grze: gram cały czas u lypsena na serwerze - Staż na serwerze:Gram kiedy tylko mam czas - Znajomość AMX'a:podstawy potrawie resztę muszę se przypomnieć - Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198885813475/ - Składka(TAK/NIE):czasami rzucę grosza Wymagania: - Przegrane minimum 20h na serwerze - Bezstronność i odpowiednie podejmowanie decyzji - Sumienność na wykonywanym stanowisku - Minimum 2h dziennie aktywności na serwerze - Nienaganna opinia wśród użytkowników i administracji serwera - Składka Administracyjna [10zł-blik/psc/paypal] Edytowane 23 Lutego przez BRAMU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyz11 1 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Piękne gt że nawet się nie da sprawdzić Na nie +wiek -gt -nikt cie nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symphony 14 Opublikowano 25 Lutego Udostępnij Opublikowano 25 Lutego Ja również jestem na nie: - Rzadko widzę Cię na serwerze - Nie potrafisz podać swojego GT + Wiek +/- Jakieś tam doświadczenie Jeśli chcesz zostać adminem pokaż się, że Ci zależy na porządku na serwerze a nie tylko na randze :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorry Dolores 114 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Nie,Nie i jeszcze raz Nie: - sztuką jest w 2k23 nie umieć znaleźć swojego GT z serwera(proszę, oto one: https://www.gametracker.com/player/BRAMU %3AP/91.224.117.165:27015/). - podanie w najmniejszym stopniu nie przekonuje. - nikt ciebie nie zna +/- nie dokońca jestem pewny czy masz wogóle jakieś doświadczenie, skoro nawet z podaniem swojego GT miałeś problem to w takim razie, jak dostałeś na tamtym serwerze admina?(chyba że po znajomości) Posiedź trochę na serwerze, daj się poznać bo według mnie z tego podania to już nic nie będzie, spróbuj ponownie za tydzień lub nawet i dwa tygodnie. Dziękuje dowidzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19ADAM51 21 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) - Nick:JAKUBER - Wiek: 16 - STEAM ID: NON STEAM - Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.165:27015/ - Doświadczenie:siema miałem wcześniej admina na innym serwerze zombie plague 5.0.8 - Staż w grze:gram w cs 1.6 od ponad 6 lat przez 5 lat gram na serwerach zombie exp -Staż na serwerze:no na serwerze gram ponad jak nie lepiej 5,6 dni zobaczycię sobię na gt - Znajomość AMX'a:nie bede oszukiwał 7/10 Kontakt:dc,steam,fb Składka(TAK/NIE):no co jakiś czas wrzuce sianka troche Edytowane 26 Lutego przez 19ADAM51 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flyz11 1 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 8 minut temu, 19ADAM51 napisał: - Nick:JAKUBER - Wiek: 16 - STEAM ID: NON STEAM - Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/91.224.117.165:27015/ - Doświadczenie:siema miałem wcześniej admina na innym serwerze zombie plague 5.0.8 - Staż w grze:gram w cs 1.6 od ponad 6 lat przez 5 lat gram na serwerach zombie exp -Staż na serwerze:no na serwerze gram ponad jak nie lepiej 5,6 dni zobaczycię sobię na gt - Znajomość AMX'a:nie bede oszukiwał 7/10 Kontakt:dc,steam,fb Składka(TAK/NIE):no co jakiś czas wrzuce sianka troche @ 19ADAM51 To jest podanie o admina innej osoby tutaj nie możesz pisać swojego podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAMU 2 Opublikowano 26 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 23 godziny temu, Symphony napisał: Ja również jestem na nie: - Rzadko widzę Cię na serwerze - Nie potrafisz podać swojego GT + Wiek +/- Jakieś tam doświadczenie Jeśli chcesz zostać adminem pokaż się, że Ci zależy na porządku na serwerze a nie tylko na randze :P Po pierwsze z kontem GT miałem problem bo zawiesili mi konto i już jest aktywowane i po drugie konto BRAMU to nie moje tylko helenes 23 godziny temu, Symphony napisał: Ja również jestem na nie: - Rzadko widzę Cię na serwerze - Nie potrafisz podać swojego GT + Wiek +/- Jakieś tam doświadczenie Jeśli chcesz zostać adminem pokaż się, że Ci zależy na porządku na serwerze a nie tylko na randze :P Nikt mnie nie zna bo miałem 2 zmianę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LypSeN 165 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Ja nie wiem co tu się odjebało XD Ale na chwilę obecna odrzucam ★★★ DARMOWY PAKIET STARTOWY - KLIK ★★★ ★★★ KONKURS NA ODPICOWANIE KONTA - KLIK ★★★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LypSeN 165 Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego ★★★ DARMOWY PAKIET STARTOWY - KLIK ★★★ ★★★ KONKURS NA ODPICOWANIE KONTA - KLIK ★★★ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi