Skocz do zawartości

Zablokowane [PODANIE PRZYJĘTE]Podanie na admina HS

HS HS HS HS HS HS HS HS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick[z serwera]: HS HS HS HS HS HS HS HS
  • STEAM ID:  STEAM_0:1:1417312
  • Znajomość AMXX [1-10]: 9/10
  • LINK DO GT:https://www.gametracker.com/player/HS HS HS HS HS HS HS HS/51.83.214.206:27015/
  • Dlaczego Ty: Często gram na serwerze,staram się pomagać graczom jeżeli czegoś niewiedzą. Zgłaszam cheaterów na priv na,steam (jeżeli nie ma nikogo na serw).Utrzymuję przyjazne relacje z innymi graczami 
  • Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak,miałem i mam na innej sieci EDIT: Już nie mam,napisałem rezygnację mg podesłać linka
  • Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Mam duże doświadczenie jako admin,wiem jak wyglądają legit cheaty (silenty itd).Z rozpisywaniem demek również nie mam problemów
  • Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?:  Będę dbał o porządek i dobrą atmosferę na serwerze
  • Kontakt: steam,dc
Edytowane przez HS HS HS HS HS HS HS HS
  • Lubie to ! 1
  • kekw 1

sorka ale już cię skreśla to że posiadasz admina na innej sieci oczywiscie gdy tam zrezygnujesz i chcesz zostać u nas adminem to będę na tak ale jeżeli jesteś adminem na innej sieci to nie licz na admina tutaj na sieci mordo

jak narazie neutral do póki nie powiesz że rezygnujesz tam i zobacze rezygnację

• Lubie to ! 1
  • Dzięki ! 1

kochajo mnie xd.png

polizane xdddd.png

Gdybyś nie miał admina na innej sieci, byłbym za okresem próbnym. Posiadanie admina na innej sieci automatycznie zwalnia Ciebie z pełnienia funkcji administratora na innej sieci. Jako admin z taką wiedzą powinieneś wiedzieć o takich podstawach. Jak na tą chwilę na NIE.

//edit

Skoro napisałeś rezygnacje to jednak z czystym sumieniem mogę zmienić moje nastawienie i tak jak wyżej napisałem jestem za okresem próbnym.

• Dzięki ! 1

15 minut temu, HS HS HS HS HS HS HS HS napisał:
  •  
  • Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak,miałem i mam na innej sieci

Jestem w trakcie rezygnacji z admina na tamtej sieci,mało osob tam jest i serwer stoi pusty - chciałem w ten sposób tylko znaznaczyć że jestem "doświadczony" 

10 minut temu, HS HS HS HS HS HS HS HS napisał:

Jestem w trakcie rezygnacji z admina na tamtej sieci,mało osob tam jest i serwer stoi pusty - chciałem w ten sposób tylko znaznaczyć że jestem "doświadczony" 

Jak ktoś potrzebuje to mogę podesłać świeżego linka co do rezygnacji ze stanowiska admina na tamtej sieci

Przez  Mefistoo,

Zakaz wypowiadania się w swoich podaniach

• Lubie to ! 1

+gt

+Chec 

+amx

- admin na konkurencyjnym forum

Na tak za okresem próbnym 

Edytowane przez B O R U T A

• Gość zmienił(a) tytuł na Podanie na admina HS
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie