Skocz do zawartości

Zablokowane [PROPOZYCJA ODRZUCONA]Propozycja - zgłoś na serwerze & wiadomość na Psychaboxie.

Lotencjusz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: @   Mardocheusz

Czego dotyczy propozycja: Zglaszanie podejrzanych graczy poprzez serwer. A wiadomość pojawia się na Psychaboxie. 

Co by wprowadziła: Ułatwienia dla admina serwera oraz dla członków Antycheat.

Opis:  To taka mała zwyczajna propozycja która podchodzi w 50% pod forum, a w 50% pod każdy serwer na naszej sieci. Moja poropozycja wygląda następująco, że po wpisaniu /zglos na serwerze wyskoczy nam menu z możliwością zgłoszenia gracza. Gdy ktoś zgłosi gracza z poziomu serwera wyświetli się na Psychaboxie informacja.Z tego co czytałem jest to plugin w 99% konfigurowalny, a więc wszystko praktycznie da się zmienić.

oidFh68.png.8dff6b1a03ebfea222db2194e9b01d0e.png

Edytowane przez Mardocheusz

• Świety Mikołaj

Była już taka propozycja i generalnie, póki ktoś o mniejszym ilorazie inteligencji jak @ Olka się do tego nie zabierał to byłoby w porządku, ale liczne spamy, liczne zgłoszenia nawet czystych graczy denerwowałyby nie tylko co adminów, jak i użytkowników forum, aczkolwiek to tylko moja opinia. 

• Lubie to ! 1
  • Dzięki ! 1
  • kekw 2

Myślę, że dobra propozycja, przydałoby się. Aczkolwiek, nie każdy admin na forum zagląda, więc to też tak. No pół na pół ;3 

• Lubie to ! 1

Nie sądzę by to zdało egzamin, sam bym wbił i spamił zgłoszeniami. Ewentualnie ograniczenie nałożyć i tyle.

• Lubie to ! 2

• Opiekun AntyCheat CS 1.6

Jestem za, ale tak jak napisał @   Abrams jedynie z ograniczeniem 

• Lubie to ! 2

• HeadAdmin
HeadAdmin

Moim zdaniem niepotrzebne.Bedzie spam na chatboxie, zawsze można poświęcić 1 minute i samemu wejść na forum.

• +1 1

image.png

• HeadAdmin
HeadAdmin

Albo zablokować opcje /zglos kiedy na serwerze jest aktywny admin, moim skromnym zdaniem nie potrzebne ale jak to mówi Michał

19 godzin temu, Wahnsinn napisał:

póki ktoś o mniejszym ilorazie inteligencji jak @ Olka się do tego nie zabierał to byłoby w porządku

tego typu.

• kekw 1
  • Mistrzostwo 1

sygnatura.gif

Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie