Redaktor Lotencjusz 322 Opublikowano 22 Lutego Redaktor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Nick: @ Mardocheusz Czego dotyczy propozycja: Zglaszanie podejrzanych graczy poprzez serwer. A wiadomość pojawia się na Psychaboxie. Co by wprowadziła: Ułatwienia dla admina serwera oraz dla członków Antycheat. Opis: To taka mała zwyczajna propozycja która podchodzi w 50% pod forum, a w 50% pod każdy serwer na naszej sieci. Moja poropozycja wygląda następująco, że po wpisaniu /zglos na serwerze wyskoczy nam menu z możliwością zgłoszenia gracza. Gdy ktoś zgłosi gracza z poziomu serwera wyświetli się na Psychaboxie informacja.Z tego co czytałem jest to plugin w 99% konfigurowalny, a więc wszystko praktycznie da się zmienić. Edytowane 22 Lutego przez Mardocheusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świety Mikołaj Wahnsinn 389 Opublikowano 22 Lutego Świety Mikołaj Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Była już taka propozycja i generalnie, póki ktoś o mniejszym ilorazie inteligencji jak @ Olka się do tego nie zabierał to byłoby w porządku, ale liczne spamy, liczne zgłoszenia nawet czystych graczy denerwowałyby nie tylko co adminów, jak i użytkowników forum, aczkolwiek to tylko moja opinia. 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabiutko. 1 372 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Myślę, że dobra propozycja, przydałoby się. Aczkolwiek, nie każdy admin na forum zagląda, więc to też tak. No pół na pół ;3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrams 25 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Nie sądzę by to zdało egzamin, sam bym wbił i spamił zgłoszeniami. Ewentualnie ograniczenie nałożyć i tyle. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 22 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Jestem za, ale tak jak napisał @ Abrams jedynie z ograniczeniem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 491 Opublikowano 23 Lutego HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Moim zdaniem niepotrzebne.Bedzie spam na chatboxie, zawsze można poświęcić 1 minute i samemu wejść na forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin CwaniaK 938 Opublikowano 23 Lutego HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Albo zablokować opcje /zglos kiedy na serwerze jest aktywny admin, moim skromnym zdaniem nie potrzebne ale jak to mówi Michał 19 godzin temu, Wahnsinn napisał: póki ktoś o mniejszym ilorazie inteligencji jak @ Olka się do tego nie zabierał to byłoby w porządku tego typu. 1 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 491 Opublikowano 23 Lutego HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 23 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi