kajusia 1 777 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Co jest twoją największą słabością? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malutki Kryspinek 626 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Lotencjusz 321 Opublikowano 21 Lutego Redaktor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Najwieksza słabość - szybkość, największa siła - yyy... Zwinne palce? jestem wrazliwy - bajceps cisne każdego. xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Redakcji Jo nie chciał ツ 588 Opublikowano 21 Lutego Opiekun Redakcji Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Zależy w sumie w jakim znaczeniu słabość. Czuję słabość do ukochanej mi osoby, ciężko mi się gniewać długo na te osóbkę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 387 Opublikowano 21 Lutego Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Słabość to mam do samochodów 😃 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wołowinka^^ 514 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P azjatkalove 227 Opublikowano 21 Lutego V.I.P Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Moja słabość jest do mojej drugiej połówki i do dźwięków instrumentów muzycznych między innymi perkusja i saksofon, ale dźwięki gitary po prostu są dla oszałamiające po prostu coś mi się dzieje jak słyszę czystą akustyczną gitarę (Sam również gram na gitarze akustycznej) i taka poboczna słabość to do motocykli i samochodów 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 224 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Komplementy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi