yamahama 159 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 (edytowane) Nick: yamahama STEAMID: brak Serwer: jb Data zdarzenia: teraz Link do bana: [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Szybki Gregory [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.PsychaSiada.pl [AMXBans] Powod: 'Dzialanie na niekorzysc serwera' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:0:1592404547' [AMXBans] Twoje IP: '' [AMXBans] ======================================== Opis sytuacji: hit , dostalem bana perma za co ?? wgl szybki gregory kto ty jestes ?? nie ma takiego admina na serwerze , jednak wszyscy wiemy kto ty jestes , prosze o UB bo dostalem za nic tego bana Edytowane 19 Lutego 2023 przez yamahama 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 19 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 @ Admin Serwera 1.6 [JB] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 277 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Ban zostaje, pozdrawiam :) 1 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 (edytowane) 30 minut temu, POLKES napisał: Ban zostaje, pozdrawiam :) zostaj , bo co ?? co ja takiego zrobilem ?? jakie dzialanie na niekorzysc serwera ?? wytlumacz mi co ja takiego zrobilem ?? Edytowane 19 Lutego 2023 przez yamahama 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmR1991 14 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 (edytowane) 8 minut temu, yamahama napisał: zostaj , bo co ?? co ja takiego zrobilem ?? jakie dzialanie na niekorzysc serwera ?? wytlumacz mi co ja takiego zrobilem ?? Widzisz ziomek co niektórych tutaj zasady nie obowiazuja :) taka siec poprostu musisz sie przyzwyczaic Edytowane 19 Lutego 2023 przez KmR1991 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 1 minutę temu, KmR1991 napisał: Widzisz ziomek co niektórych tutaj zasady nie obowiazuja :) taka siec poprostu musisz sie orzyzwyczaic Ale mordeczko ja nie moge tego czaic , napisalem sluszna skarge na Tomka admina tego serwera i w nagrode co dostaje perma za dzialanie na szkode serwera , okej rozumiem ale ta skarga byla sluszna i nagroda jest za napisanie skargi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 277 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 24 minuty temu, yamahama napisał: zostaj , bo co ?? co ja takiego zrobilem ?? jakie dzialanie na niekorzysc serwera ?? wytlumacz mi co ja takiego zrobilem ?? "227) Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." Myślę że zacytuję tutaj ten punkt. Nie dość że podszywają się pod "pana policjanta " to wykorzystujesz to do własnych osobistych celów. 17 minut temu, KmR1991 napisał: Widzisz ziomek co niektórych tutaj zasady nie obowiazuja :) taka siec poprostu musisz sie przyzwyczaic Nie porównuj mnie do osób tego typu Nie muszę się tłumaczyć ze swoich decyzji, a jednak to robię :) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 3 minuty temu, POLKES napisał: "227) Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." Myślę że zacytuję tutaj ten punkt. Nie dość że podszywają się pod "pana policjanta " to wykorzystujesz to do własnych osobistych celów. Nie porównuj mnie do osób tego typu Nie muszę się tłumaczyć ze swoich decyzji, a jednak to robię :) zacznijmy od samego poczatku , ani razu nie powiedzialem ze pracuje w Policji , zawsze mowilem ze jestem w trakcie rekrutacji do pracy w Policji ja nie wiem kto z was podlapal ten temat i sie zaczal smiac z tego dlatego ja sie tez smialem po 2 juz jestem przy koncu tej rekrutacji po 3 wykorzystuje to do wlasnych osobistych celow nie bede tego komentowal a po 4 co ma moje zycie osobiste do sprawe serwerowych ?? 4 minuty temu, yamahama napisał: zacznijmy od samego poczatku , ani razu nie powiedzialem ze pracuje w Policji , zawsze mowilem ze jestem w trakcie rekrutacji do pracy w Policji ja nie wiem kto z was podlapal ten temat i sie zaczal smiac z tego dlatego ja sie tez smialem po 2 juz jestem przy koncu tej rekrutacji po 3 wykorzystuje to do wlasnych osobistych celow nie bede tego komentowal a po 4 co ma moje zycie osobiste do sprawe serwerowych ?? a skoro wszyscy sie zaczeli z tego smiac ( bo ktos puscil plotke ze pracuje , a ja jestem w trakcie rektrutacji gdzie podkresle to kolejny raz ) to dlaczego ja mialem sie nie smiac ?? Ty wiesz co to jest zart ?? i za to dales mi perma ?? co to ma do tego 1 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Dobra zamknijcie juz ten temat i tyle 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 19 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi