Skocz do zawartości

Zablokowane [Odwołanie] NicK

yamahama
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: yamahama :D
STEAMID: brak

Serwer: jb
Data zdarzenia: teraz
Link do bana: 

[AMXBans] Zbanowany przez Admina: Szybki Gregory
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.PsychaSiada.pl
[AMXBans] Powod: 'Dzialanie na niekorzysc serwera'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_2:0:1592404547'
[AMXBans] Twoje IP: ''
[AMXBans] ========================================

Opis sytuacji: hit , dostalem bana perma za co ?? wgl szybki gregory kto ty jestes ?? nie ma takiego admina na serwerze , jednak wszyscy wiemy kto ty jestes , prosze o UB bo dostalem za nic tego bana

Edytowane przez yamahama
  • kekw 1
  • LOVE <3 1

30 minut temu, POLKES napisał:

Ban zostaje, pozdrawiam :) 

zostaj , bo co ?? co ja takiego zrobilem ?? jakie dzialanie na niekorzysc serwera ?? wytlumacz mi co ja takiego zrobilem ??

Edytowane przez yamahama
  • BAN ! 2
  • Przykro mi 1

8 minut temu, yamahama napisał:

zostaj , bo co ?? co ja takiego zrobilem ?? jakie dzialanie na niekorzysc serwera ?? wytlumacz mi co ja takiego zrobilem ??

Widzisz ziomek co niektórych tutaj zasady nie obowiazuja :) taka siec poprostu musisz sie przyzwyczaic ;)

Edytowane przez KmR1991
  • Przykro mi 1

1 minutę temu, KmR1991 napisał:

Widzisz ziomek co niektórych tutaj zasady nie obowiazuja :) taka siec poprostu musisz sie orzyzwyczaic ;)

Ale mordeczko ja nie moge tego czaic , napisalem sluszna skarge na Tomka admina tego serwera i w nagrode co dostaje perma za dzialanie na szkode serwera , okej rozumiem ale ta skarga byla sluszna i nagroda jest za napisanie skargi

• kekw 1
  • Przykro mi 1

24 minuty temu, yamahama napisał:

"227) Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." 

Myślę że zacytuję tutaj ten punkt. Nie dość że podszywają się pod "pana policjanta " to wykorzystujesz to do własnych osobistych celów.

17 minut temu, KmR1991 napisał:

Widzisz ziomek co niektórych tutaj zasady nie obowiazuja :) taka siec poprostu musisz sie przyzwyczaic ;)

Nie porównuj mnie do osób tego typu ;)

Nie muszę się tłumaczyć ze swoich decyzji, a jednak to robię :) 

• -1 1
  • LOVE <3 1
  • Przykro mi 1

3 minuty temu, POLKES napisał:

"227) Kto, podając się za funkcjonariusza publicznego albo wyzyskując błędne przeświadczenie o tym innej osoby, wykonuje czynność związaną z jego funkcją, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku." 

Myślę że zacytuję tutaj ten punkt. Nie dość że podszywają się pod "pana policjanta " to wykorzystujesz to do własnych osobistych celów.

Nie porównuj mnie do osób tego typu ;)

Nie muszę się tłumaczyć ze swoich decyzji, a jednak to robię :) 

zacznijmy od samego poczatku , ani razu nie powiedzialem ze pracuje w Policji , zawsze mowilem ze jestem w trakcie rekrutacji do pracy w Policji ja nie wiem kto z was podlapal ten temat i sie zaczal smiac z tego dlatego ja sie tez smialem po 2 juz jestem przy koncu tej rekrutacji po 3 wykorzystuje to do wlasnych osobistych celow nie bede tego komentowal a po 4 co ma moje zycie osobiste do sprawe serwerowych ??

4 minuty temu, yamahama napisał:

zacznijmy od samego poczatku , ani razu nie powiedzialem ze pracuje w Policji , zawsze mowilem ze jestem w trakcie rekrutacji do pracy w Policji ja nie wiem kto z was podlapal ten temat i sie zaczal smiac z tego dlatego ja sie tez smialem po 2 juz jestem przy koncu tej rekrutacji po 3 wykorzystuje to do wlasnych osobistych celow nie bede tego komentowal a po 4 co ma moje zycie osobiste do sprawe serwerowych ??

a skoro wszyscy sie zaczeli z tego smiac ( bo ktos puscil plotke ze pracuje , a ja jestem w trakcie rektrutacji gdzie podkresle to kolejny raz ) to dlaczego ja mialem sie nie smiac ?? Ty wiesz co to jest zart ?? i za to dales mi perma ?? co to ma do tego

• Lubie to ! 1
  • +1 1
  • BAN ! 1
  • kekw 1
  • Przykro mi 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie