kajusia 1 862 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Wyobraź sobie, że twoja osoba jest bohaterem książki. Jak byś opisał twoją postać? Myślisz, że byłbyś/byłabyś dobrą czy złą postacią? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Chciałabym być najpierw zła postacią a potem dobra. Myślę że będąc zła miałabym dobre serce i przeszlabym na dobrą stronę ☺️💪 Moja postać miałaby supermoce wszystkie 😂 Na pewno wysoka postać, brązowe oczy, czarne włosy i szybka bym była ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EliteSpartan 37 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Dobra postać i postać by miotala ogniem 😃 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Według mnie byłabym tą jedną dziewczyną która często płacze, jest mega emocjonalna i pełna współczucia. Myśle, że na poczatku byłabym dobrą postacia a dopiero po pewnym czasie przerodziłabym się w ta złą🤔 Pewnie byłabym pod koniec mega mściwa, okrutna i kokietująca. Tak czy siak moja bohaterka ma potencjał 😂😂😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledzik 111 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Jakieś super Moce nie śpie długie noce pływam troszkę jak midas bo po prostu w złocie Trzymam się jednego planu Nie dać się złapać wędkarzom bo jestem władcą oceanu (taki jak nemo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opur 384 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Jeśli byłbym postacią w filmie / bajce to pewnie main character w Shreku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi