fan misiu - kickdown 0 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Nick: lukasz z rodziny zwierzynskich STEAMID: STEAM_0:1:575183612 Serwer: KLASYK DD2 Data zdarzenia: 16.02.2023 - 22:30:54 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6781 Opis sytuacji: Gram na serwerze jeszcze przed resetem rankingu, po resecie mam 1500 killi i top7, wiele ludzi na serwerze mnie zna, mam wiele znajomych, którzy potwierdzą, że mam czyste sumienie. Prosiłbym o rozpiskę paru demek, bądź chociaż tego przez które dostałem bana, bowiem nie zgadzam się z nadaną mi karą. Dodatkowo, podczas gry na serwerze w krótkim odstępie czasu trzy razy zostały zrobione mi Screenshoty, które za każdym razem kończyły się odbanowaniem mnie. Jeśli zaszedłem komuś za skórę to bardzo przepraszam i sądzę, że to niezbyt kurtuazyjny sposób aby zażegnać konflikt - w tym przypadku próbą pozbycia się mnie ze społeczności serwera. Edytowane 17 Lutego przez fan misiu - kickdown Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 17 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @ KmR1991 kolejna rozpiska do kolekcji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmR1991 14 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Godzinę temu, UNKNOWN Eldorado napisał: @ KmR1991 kolejna rozpiska do kolekcji 15:16 poczatek akcji celownik wie gdzie ma isc Kill za killem 15:27 odrazu schodzi na brame nie widac zadnego odzutu z awp ani glosu 15:33 strzal obok modelu 15:50 odrazu celownik w biegu na podest 17:03 celownik przez brame wycelowany w model Moglem jeszcze dluzej ogladac goscia ale mysle ze to wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 18 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 15:16 - w celowany w grupke tt, a nawet nie sprawdził zagrożenie czy może mu ktos wyjsc z dolnego lub skoczyc z gali od razu idzie na cel +b 15:23 - 15:27 bardzo jedziesz po modelu i wiesz gdzie masz celować nie widząc wczesniej wroga +b 15:33 - strzelasz bardzo daleko modelu i go trafiasz tak awp nie działa +b (widac w slowmo) +b 15:50 - od razu wcelowany na srodek podestu +b 17:03 - Widać WH. lecisz prosto po modelu [ za te akcje juz powinno byc brak ub] Demko spalone. BRAK UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 295 Opublikowano 18 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi