Wkurwiony Dzieciak 5 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Nick: Wkurwiony Dzieciak STEAMID: STEAM_1:0:1231793698 Serwer: DD2#2 Data zdarzenia: 17.02.2023, godzina 19:35 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=6825 Opis sytuacji: Strzelam sobie strzelam i dostaje bana za cheatowanie Dodatkowo niech administracja serwera zrobi porządek z adminami ponieważ się wywyższają i nadużywają say@@ do załatwiania spraw prywatnych i wywyższania się nad graczami, co widać chwilę po moim banie gdy lecą teksty ,,a co jakiś problem?, chcesz odpocząć?'' Link do Demka: https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2302171926-de_dust2.dem.zip 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 17 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @ Wkurwiony Dzieciak wstaw POVA z folderu cstrike @ KmR1991 będziesz rozpisywal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmR1991 14 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Serio odwolanie napisales?? 🤣🤣 Przez UNKNOWN Eldorado, 17 Lutego Jak wstawi pova to rozpisz akcje Przez UNKNOWN Eldorado, 17 Lutego Rozpisz z HLTV 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wkurwiony Dzieciak 5 Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego @ UNKNOWN Eldorado szukałem pova w cstrike i ja go po prostu nie mam...albo ten plugin Wasz źle działa, albo z jakiegoś powodu u mnie się nie nagrywa. Więc pozostaje Wam rozpisać hltv, lub mnie zbanować. Decyzja należy do Was. @ KmR1991 oj poćwicz i postrzelaj jeszcze trochę bo widać sporo musisz się nauczyć, to demko jest czyste jak łza, jak je tylko odpalisz to się sam przekonasz. Nie napisałeś dokładnie o jaki rodzaj cheata chodzi, ale jeżeli o te smoke o które się Nicky pruł to są one beznadziejne i przez nie wszystko widać jeśli leży jeden, za każdym razem widać model lub słychać gracza. Odpalisz demko to sam zobaczysz że za każdym jednym razem widać model gracza No chyba, że nie potrafisz przyznać się do błędu lub poprawnie ocenić demka, więc niech wtedy rozpisze to ktoś kompetentny. Pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmR1991 14 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 3:31 kogo tam widzi? 5:09 po ra kolejny nic nie widac a celownik idealnie po modelach,widac ewidentie ze w celowany w brame potem nagle w gale. 8:09 kolejna akcja przez smoke 9:55 kolejny raz swiadomie strzela przez smoke lecz 0 killi Powiem tak zmienialem kontrasty ostrosci itp itd na monitorze patrzylem w niego od gory od dolu... Sciemnialem rozjasnialem ekran.. i za chuja nic nie mkge zobsczyc przez te smoki.. Na szczescie jeszcze UB team bedzie sprawdzal. Na moje oko gracz leci ewidentnie na antysmoku.. Pozdrawiam 2 godziny temu, KmR1991 napisał: Przez UNKNOWN Eldorado, 17 Lutego Dzięki za rozpiskę. Zobaczę za chwilkę. Pozdrawiam cieplutko przy herbacie Przez UNKNOWN Eldorado, 17 Lutego Jednak byku rano zobaczę na to demko bo jestem po drugiej zmianie i muszę odpoczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wkurwiony Dzieciak 5 Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Jeżeli podejrzewałeś/ podejrzewasz mnnie o antysmoke to zjebałeś tą sprawę po całości...jesteś pewnie ciekawy dlaczego? Więc już Ci mówię Gdybyś był troszkę inteligentniejszy i miał większą wiedzę to byś zszedł na specta, ewentualnie grając jak padniesz wcześniej to mnie obserwował i strzelił mi ss'y z leżącym smokiem jak patrze na niego i miałbyś wszystko jasne czarno na białym, bo albo bym ss'ow nie wstawił, albo bym wstawił z widocznym smokiem , albo wstawił je bez smoke'a (wtedy byś mnie wyjaśnił z demka hltv). To takie rady od starszego kolegi który był opiekunem UBT kiedyś A teraz do rzeczy i tej rozpiski: 3:30 -3:31 Ta akcja zaczyna się sekundę wcześniej nie w 3:31 a w 3:30, (no ale pominąłeś to co naiistotniejsze i uznałeś ją za spaloną xD) Tutaj rzeczywiście nic nie widać, ale wszystko słychać sekunde wcześniej gracz OGBartki zabija mojego kolegę z teamu Madzie Chrypkę i ewidentnie widać skąd owy gracz strzela i jak jest ustawiony. Polecam oglądać w zwolnionym tempie bo dobrze widać. [b+/-] 05:09-05:10 przecież przez tego smoke'a widać gościa jak wybiega z zielonych w 05:09, więc nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że go nie widać...okulary potrzebne? Potem poleciał smoke na mida więc na logikę będą próbowali przedrzeć się galą no i tak też było [b-] 08:09 Przy obu killach goście są widoczni, polecam oglądać tą akcje kilka razy minimum 5 aż do momentu zobaczenia wrogów. Widać ich mimo smoków [b-] 09:45-09:55 Słychać gościa że biegnie po schodach, oraz widać lekko nogi później jak strzelam z M4 na slepo. Przy strzałach z USP już go widać więc te już są celne i prosto w model. Dlatego właśnie że go słyszałem i kiepsko widziałem, dlatego też strzelałem full auto z m4a1 i pomimo całego magazynku wystrzelonego w trupa nawet go nie zabiłem, bo nie wiele widziałem. [b-] Pozdrawiam serdecznie i polecam oglądac demko z tą rozpiską co wstawiłem aż do skutku . Pozdrawiam i miłego weekendu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmR1991 14 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Godzinę temu, KmR1991 napisał: 3:31 kogo tam widzi? 5:09 po ra kolejny nic nie widac a celownik idealnie po modelach,widac ewidentie ze w celowany w brame potem nagle w gale. 8:09 kolejna akcja przez smoke 9:55 kolejny raz swiadomie strzela przez smoke lecz 0 killi Powiem tak zmienialem kontrasty ostrosci itp itd na monitorze patrzylem w niego od gory od dolu... Sciemnialem rozjasnialem ekran.. i za chuja nic nie mkge zobsczyc przez te smoki.. Na szczescie jeszcze UB team bedzie sprawdzal. Na moje oko gracz leci ewidentnie na antysmoku.. Pozdrawiam 9 minut temu, Wkurwiony Dzieciak napisał: Jeżeli podejrzewałeś/ podejrzewasz mnnie o antysmoke to zjebałeś tą sprawę po całości...jesteś pewnie ciekawy dlaczego? Więc już Ci mówię Gdybyś był troszkę inteligentniejszy i miał większą wiedzę to byś zszedł na specta, ewentualnie grając jak padniesz wcześniej to mnie obserwował i strzelił mi ss'y z leżącym smokiem jak patrze na niego i miałbyś wszystko jasne czarno na białym, bo albo bym ss'ow nie wstawił, albo bym wstawił z widocznym smokiem , albo wstawił je bez smoke'a (wtedy byś mnie wyjaśnił z demka hltv). To takie rady od starszego kolegi który był opiekunem UBT kiedyś A teraz do rzeczy i tej rozpiski: 3:30 -3:31 Ta akcja zaczyna się sekundę wcześniej nie w 3:31 a w 3:30, (no ale pominąłeś to co naiistotniejsze i uznałeś ją za spaloną xD) Tutaj rzeczywiście nic nie widać, ale wszystko słychać sekunde wcześniej gracz OGBartki zabija mojego kolegę z teamu Madzie Chrypkę i ewidentnie widać skąd owy gracz strzela i jak jest ustawiony. Polecam oglądać w zwolnionym tempie bo dobrze widać. [b+/-] 05:09-05:10 przecież przez tego smoke'a widać gościa jak wybiega z zielonych w 05:09, więc nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz że go nie widać...okulary potrzebne? Potem poleciał smoke na mida więc na logikę będą próbowali przedrzeć się galą no i tak też było [b-] 08:09 Przy obu killach goście są widoczni, polecam oglądać tą akcje kilka razy minimum 5 aż do momentu zobaczenia wrogów. Widać ich mimo smoków [b-] 09:45-09:55 Słychać gościa że biegnie po schodach, oraz widać lekko nogi później jak strzelam z M4 na slepo. Przy strzałach z USP już go widać więc te już są celne i prosto w model. Dlatego właśnie że go słyszałem i kiepsko widziałem, dlatego też strzelałem full auto z m4a1 i pomimo całego magazynku wystrzelonego w trupa nawet go nie zabiłem, bo nie wiele widziałem. [b-] Pozdrawiam serdecznie i polecam oglądac demko z tą rozpiską co wstawiłem aż do skutku . Pozdrawiam i miłego weekendu Czyli podsumowując musze ogladac to jeszcze raz w slowmotion w 4k ultra hd 64klatki itp itd zeby sie dopatrzec czegos co to widzisz grajac.. ?? Smieszny jestes gościu :) juz pisalem wyzej co robilem zeby choc zobaczyc pol centymetrowy model. Chlopie bez szans.. Swoim wpisem robisz z siebie głupka ze sie wogole bronisz w tak zalosny sposob.. Jest jeszcze wiecej akcji ktorych mysle nie warto bylo rozpisywac.. a o tym ze na niektórych rundach na samym poczatku telepie ci celownikiem jak bys mial parkinsona. Dziwna sytuacja bo u zadnego gracza w danym momencie tego nie zauwazylem tylko u ciebie..a przegladalem 28 graczy.. dziwna sytuacja.. ale chyba musze nowe okularki kupic. 😀 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wkurwiony Dzieciak 5 Opublikowano 17 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego (edytowane) To że czegoś nie widzisz Ty, nie znaczy że inni nie widzą. Typowy Polaczek, ocenia innych przez swój pryzmat... Kończę dyskusje. Niech UBT sie wypowie 😊 Edytowane 18 Lutego przez Wkurwiony Dzieciak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 18 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Zamkyam ten temat za chwilę edytuje wiadomosc 3:31 - 3:36 leci po modelu przez smoke, a nawet modelow nie widać +b 5:09 - lecisz po modelu do momentu kiedy tt wszedł na dolny +b 8:09 - nie ma mozliwosci, że widziałes tego goscia przez smoke nawet jakbyś mial monitory z nasa +b 9:55 - tutaj mogł normalnie zobaczyć -b mamy 4 czasowki na +b czyli moj werdykt to Brak UB! Edytowane 18 Lutego przez UNKNOWN Eldorado 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AntyCheat CS 1.6 UNKNOWN Eldorado 294 Opublikowano 18 Lutego Opiekun AntyCheat CS 1.6 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi