Nicky Louda. 7 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Nick: Nicky Louda. Wiek:17 Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx [1-10]:5,5/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/Nicky Louda./145.239.16.114:27015/ Link do steam (z grą cs 1.6): https://steamcommunity.com/id/JD247/ Sprawny mikrofon [Tak/Nie]: Tak Składka [Tak/Nie]: Do dogadania Dlaczego Ty?: Powodów do wybrania mnie jest kilka. Pierwszym z nich jest to, że wcześniej miałem już sporo razy admina i umiem odróżnić dobrego gracza od czitera, bo staż w grze mam od małolata. Drugim to GT które ciągle rośnie, gram codziennie. Trzecim jest to, że często zgłaszam na u@ dla adminów cziterów czy też ludzi nie przestrzegających regulaminu. Jestem osobą przyjaźnie nastawioną z chęcią pomocy dla graczy i administracji serwera żeby zapanował ład i porządek podczas nieobecności teraźniejszych adminów. Kontakt: Steam, forum Zapoznałeś się dokładnie z wymaganiami, regulaminem administratora serwera i spełniasz je w 100%? [Tak/Nie]:tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pardavejas 3 Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego Jestem na TAK +wiek +mic +składka +często widuję go na serwerze, a adminom napewno pomoc się przyda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek 8 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Jestem na Tak! + Gra Codziennie + Zgłasza na u@ + GT Git + Miał już admina wiec myśle ze nie będzie problemu ogarnąć Kazda Pomoc Administracji się przyda,Powodzenia 😁 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expsdem 22 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Często widuje na serwerze + Dużo zgłasza na u@ + Wydaje się ogarnięty + Składka + GT + Masz moje tak 👌 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka lat 6 24 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego NA TAK. +Steam +Zgłasza graczy zarówno na u@ jak i na forumowym czatboxie +Wiek +Składka +Aktywny na mikrofonie, wysoki poziom kultury osobistej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 71 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Podanie przyjęte. Pomoc się przyda. Zgłoś się do mnie na PW Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 71 Opublikowano 18 Lutego Udostępnij Opublikowano 18 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi