kajusia 1 779 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Niestety @Werka nie odpowiedziała na pytanie, na jej miejsce wleciały odpowiedzi @kajusia! Kogo poznałaś pierwszego na sieci? @RIDE! Wymień 3 osoby, które zabrałabyś ze sobą w daleką podróż? @Orvvzmxx @saYs @Orzel PrzeworsK (chciałabym zobaczyć naszą mieszankę w akcji) Najbardziej denerwująca osoba na forum to..? @Hermann-.- Najbardziej pozytywna osoba? @saYs Największy pajac na forum? @misiek223 Miss i mister forum? @Orvvzmxx @RIDE! Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Nie wiem. Kto jest największą 'gwiazdą' na forum? @Orvvzmxx Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? @ReD_Devil !! (i stulejarzem w jednym fu) Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? @RIDE! Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @polkes Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? @Mrs.Ana Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto by to był. Gdzie byś tą osobę zabrał/a? @RIDE! na malediwy :3 Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był , na jakie, dlaczego? @Naila na zadymiarza nr.1, zasluguje hah Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Żadnego mi nie brakuje :)) Najlepszy komunikator na sieci? ts3 Najlepszy serwer na sieci? dd2 Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? @Yennefer Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? Mocne 8/10, jak na taki szybki rozwój forum to radzą sobie rewelacyjnie ale zawsze mogłoby być jeszcze lepiej. Z kim.. Wybrał/abyś się na spacer po plaży? @RIDE! Chciałabyś zagrać w piłkę nożną? @zielony Wybrałabyś się na alko-libacje? @Orvvzmxx Rozmawiasz najwięcej na CzatBoxie? Nie jestem w stanie tego określić. Wybrałabyś się na wydarzenie, które odbywa się w Twojej rodzinie? @RIDE! Kogo wysłałbyś do... Rolnik szuka żony? @Orzel PrzeworsKi jego krowe która się cieliła 3 tygodnie. Top Chef? @RIDE! i jego mielone Gwiazdy tańczą na lodzie? @Orvvzmxx bo często stąpa po cienkim lodzie. Trudne sprawy? @zielony i jego ciężki żywot. Twoja twarz brzmi znajomo? @Gremar i jego 100 twarzy. Kogo nominujesz do kolejnego odcinka PSIO? @Orvvzmxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ringo 29 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 5 minut temu, Mrs.Ana napisał: Największy pajac na forum? @misiek223 On nawet na forum nie wchodzi, interesujące 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 779 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 @Ringo pajacem się zostaje a nie bywa ;)) 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naila 248 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Dzięki 😎🥰 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlo Gambino 85 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Fajnie fajnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD_Devil ! 13 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Stulejka ze mnie nooo napewno hee ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci RIDE! 2 008 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 no ja Ciebie też ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLKES 278 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 14 godzin temu, Ringo napisał: On nawet na forum nie wchodzi, interesujące Ostatnia wizyta 2 dni temu. Spoiler @kajusia nie jestem pewny, czy najbardziej znany :X. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yennefer 11 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi