Właściciel ETN 709 Opublikowano 14 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2023 Rodzaj Grafiki:sygnatura Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Strzelanki Napisy:UNKNOWN Eldorado Antycheat / Admin dd2#2 / potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie na PW Kolorystyka:czerwona Wymiary:takie jak sygnatura na forum Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: tak jeszcze jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 @ UNKNOWN Eldorado Myślę, że ci się spodoba :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 15 Lutego 2023 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 12 minut temu, azjatkalove napisał: @ UNKNOWN Eldorado Myślę, że ci się spodoba :) Jest Kozak, a dałbyś radę wokół napisu trochę czarnego pogrubienia wtedy by to wyglądało spoczko takie lekkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 2 minuty temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Jest Kozak, a dałbyś radę wokół napisu trochę czarnego pogrubienia wtedy by to wyglądało spoczko takie lekkie Średnio bo użyłem efekt neonu i tak ciężko żeby było xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 15 Lutego 2023 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 1 minutę temu, azjatkalove napisał: Średnio bo użyłem efekt neonu i tak ciężko żeby było xd To zrób troszeczkę ciemniejszy czerwony i będzie elegancko i od razu możesz zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 1 minutę temu, UNKNOWN Eldorado napisał: To zrób troszeczkę ciemniejszy czerwony i będzie elegancko i od razu możesz zamknąć git? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 15 Lutego 2023 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 1 minutę temu, azjatkalove napisał: git? Tak możesz zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 @ UNKNOWN Eldorado czekaj to lepsze bo zapomniałem koloru celownika zmienić xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 15 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi