KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Rodzaj Grafiki: Avatar Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Papież,Watykan. Napisy: Papież Franciszek Nowy. Kolorystyka: Chciałbym aby grafika była w jasnych barwach może dominować biel. Wymiary: Max na forum. Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: Oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Dobra przejdę od razu do rzeczy. Generalnie jedynym problem był napis bo jest po prostu za długi i na początku pomysł był na czole umieścić ale w między czasie przypomniałem sobie, że mogę obracać teksty i wyszło coś takiego xd Od razu mówię ze próbowałem dużo pomysłów które miałem ale ten wyszedł chyba najlepiej. Nigdy nie proszono mnie o awatar papieża wiec no xd Animowany jest dlatego bo lepiej wygląda taki niż zwykły chyba ze chcesz to ci dam samego tego papieża co jest. @ Papież Franciszek Nowy. Przez KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA, 11 Lutego 2023 Jest super,dziękuję za ten Avatar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi