Gość Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 (edytowane) Tutaj wstawiać będę prace związane z banerami forum albo coś takiego, każdy może używać. Jeżeli jest to niezgodne z regulaminem galerii to proszę usunąć. A jeżeli ktoś chce takie banery pod forum, mogę coś pokminić 🙂 Pomagam, aby odciążyć @Cycu ;] trochę. @Maci3k tło wykonane jest przez osobę która robiła styl. Ja tylko robię napisy i ewentualnie coś poprawiam. Zrobię ci takie banery 😉 @Macao Ma dużo na głowie, a czasem trzeba coś na szybko zrobić właśnie z szablonu, więc pomagam 🙂 Edytowane 10 Czerwca 2022 przez Mrs.Ana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek 226 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Powiem ci że banery są ładne, ale chętnie bym zobaczył w naszym dziale grafiki "Zlecenie Wykonane" lub "Zlecenie Odrzucone" coś takiego typu mógłbym sam to zrobić, ale ostatnio coraz mniej czasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 @Maci3k Mogę ci jeszcze coś pokombinować 😉 Zapytaj op. Czy nie ma lepszych 😄 Przez Florek, 10 Czerwca 2022 Super to wygląda, dziękuję napewno skorzystam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macao 11 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 serio cycu jest w ciąży, że musisz go odciążyć? Ten świat schodzi na psy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi