Cwaniak[t] 254 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Rodzaj Grafiki: Avatar Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Związana z Marvelem Napisy: Ładne C lub Cwaniak[t] ( zależy jak bedzie wyglądać Kolorystyka: Wola fantazji Wymiary: jak na forum Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 347 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 Proszę bardzo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 @ Cwaniak[t] 3 wersje wybierz ta która ci bardziej pasuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 @up coś lepszego zrobisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu ;] 236 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Może mi sie uda dzisiaj wieczorem coś zrobić, ale poproszę o konkret, jakaś postać z marvela itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Godzinę temu, Cwaniak[t] napisał: @up coś lepszego zrobisz ? Napisz dokładnie co ma być bo musiałem sam coś wymyślać co może być git a co nie, potrzebne mi są konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 To tak jednolite jakieś tło na pewno fajnie by było, oprawa fajna jak ten drugi foto ale tło to istne zło strasznie to wygląda bardziej tło trzeba poprawić czcionkę kolor napisu. Tło to może z jakimś jednym z nich dobierz coś, i spróbuj czarny styl avatara cały zrobić fajnie by to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu ;] 236 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 @ Cwaniak[t] daj znać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) @ Cycu ;] mistrzu to już wygląda sztos, Chapną bym to już ale może jeszcze dałbyś jakąś propozycję czy już nie ? Edit. Dobra biorę to, możesz zamykać temat, Ale trzeba mi jeszcze sygnaturki coś pod ten styl żeby ładnie wyglądało dasz radę na PW czy robić temat ? Edytowane 10 Lutego 2023 przez Cwaniak[t] Przez Cycu ;], 10 Lutego 2023 jestem beznadziejny w robieniu avatarów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu ;] 236 Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi