GuguS 1 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Nick: GuguS po Hitach STEAMID:VALVE_2:0:663796443 Serwer: dd2 Data zdarzenia: 07.02.2023 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php Opis sytuacji: Siema , gram sobie dzień jak codzień na dd2 i admin @ MalyFiFi wchodzi na serv i daje mi bana AB(aktywny ban). A nie miałem żadnego bana więc nie wiem o co chodzi, ktoś moze to wyjasnic? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 7 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Tak oczywiście już ci wyjaśniam wejdź sobie w bans i wklej swoje Steamid i wtedy poznasz odpowiedź. Jaką biedą umysłową trzeba być, żeby zmienić IP, ale Steamid już nie. Brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 7 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi