Itachi Uchiha 123 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Rodzaj Grafiki: Avatar Tematyka ( obowiązkowa ! ) : Litery Napisy : np literka "K" na okrągłym tle z jakaś czcionką Kolorystyka: dowolna Wymiary: tak żeby działało na forum Spełniasz wymagania [TAK/NIE ]: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 (edytowane) @ kroks. Trochę fantazja mnie poniosła i dodałem ptaka xd myśle, że ci się spodoba jak coś to pisz to poprawimy coś najwyżej. Edytowane 7 Lutego 2023 przez azjatkalove 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aysza ツ 959 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 @ kroks. Dopiero po zapisaniu projektu przypomniałam sobie o tym kółku, ale może akurat spodoba ci się, to co zrobiłam. Wymiary 200x200px 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Itachi Uchiha 123 Opublikowano 7 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Dziękuję wam bardzo,do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi