TomiLee 0 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Nick: TomiLee STEAMID: Serwer: psychasiada.pl Data zdarzenia: 02.02.2023 Link do bana: ' VALVE_2 : 0 : 1044249754 ' Opis sytuacji: Gram na serwerze już od jakiegoś czasu zupełnie dla zabawy i nigdy nie używałem cheata nawet nie wiem jak to zainstalowac itd... nie wiem na jakiej podstawie zostałem zbanowany, być może admin chciał zwolnić sloty badź coś takiego bo zupełnie nie wiem nawet jak się odnieść.. proszę o informację co mogę zrobić by ban został zdjęty... bardzo prosze niech ktoś przejrzy moją gre w dniu dzisiejszym bo jestem pewny że nie ma prawa wykazywać ona znamion używania cheatów. zdarzenie miało miejsce 2.02.2023 okolice 11 godziny Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Najpierw wstaw pova z folderu csstrike 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 3 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi