Chlorek 21 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 (edytowane) Nick[z serwera]: Chlorek STEAM ID: ID Steam: 76561199471450988 Wiek:26 Znajomość AMXX [1-10]: 4 może 5 jak sobie przypomnę. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Chlorek/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Widzę, że szukacie adminów stąd moje podanie. Dlaczego ja? Dlatego, że jestem osoba konsekwentną i komunikatywną. Wolę dwa razy się zastanowić i nie ulegam presji innych. Pracuję w delegacji stąd w tygodniu mam sporo czasu na grę. Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Tak. Jak ostatnio grałem, czyli jakieś 5-6lat temu. Funkcję jak dobrze pamiętam pełniłem jakieś 3 miesiące. Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Sądzę, że radze sobie z tym dobrze. Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Jestem aktywnym graczem. Gram w późniejszych godzinach, w których często brakuje kogoś z administracji. Co mogę wnieść? Wydaje mi się, że to co każdy admin czyli poprawę kultury gry dzięki dostępowi do konsoli. Składka: Tak Kontakt: Mogę udostępnić fb lub numer telefonu dla administracji. Tak to forum, steam ewentualnie dc choć korzystam rzadziej. Edytowane 31 Stycznia 2023 przez chlorek159 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walczi 33 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 +Gt +Steam +Wiek +/- amx, ale do ogarnięcia Jestem za okresem próbnym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 1 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 (edytowane) Dobra to tak; +GT +Steam +Wiek To masz na plus, Amx 5 wystarczy, jeszcze na priv Ania zrobi ci i tak egzamin i sprawdzi cię. Adminów i tak nam potrzeba więc liczę na to, że nie dasz plamy i będziesz dobrym adminem na dd. Jestem na TAK, okres próbny i jazda! Edytowane 1 Lutego 2023 przez Cwaniak[t] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade 59 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Aktywny Wiek Chęci Mi pasuje ogarnięty chłop przyda się taka osoba, amx to chwila ogarnięcia. YES Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Odezwij się do mnie na pv. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi