zajacn42 1 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: <Lee>Jak Sie Strzela?:> STEAMID: 'STEAM_0:1:195783540' Serwer: dd2/klasyk Data zdarzenia:28.01.2023 - 22:57:17 Link do bana: http://armagedon.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=5967 Opis sytuacji: Gram sobie jak zawsze jeszcze zjarany po boniu a tu ban za niby "wykryto cheata" gdzie 24 stycznia oraz 25 mialem 2 x robione ssy dzien po dniu i bylem czysty..Proszę o ponowne sprawdzenie demka i odbanowanie czystego gracza. Dziekuje Pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez zajacn42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Żaden admin nie zbanował Cie tylko serwer, więc coś musiało być przyczyną niestety. Gdyż to serwer wykrył u Ciebie coś nieprawidłowego , a nie admin wiec nie widzę powodu oglądania demka gdy serwer nie wpuści Cie. Ale reszta dla UBT zostawiam. pozdrawiam @ Monster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacn42 1 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Gram ponad 17 lat w te gre i 1 raz mi sie zdarzylo zeby mnie serw zbanowal.Wystarczy sprawdzic demko i po problemie. Nie moja wina ze serwer ma błedy w pluginie :) Żaden admin nie zbanował Cie tylko serwer, więc coś musiało być przyczyną niestety. Gdyż to serwer wykrył u Ciebie coś nieprawidłowego , a nie admin wiec nie widzę powodu oglądania demka gdy serwer nie wpuści Cie. 9 minut temu, Monster napisał: Żaden admin nie zbanował Cie tylko serwer, więc coś musiało być przyczyną niestety. Gdyż to serwer wykrył u Ciebie coś nieprawidłowego , a nie admin wiec nie widzę powodu oglądania demka gdy serwer nie wpuści Cie. Ale reszta dla UBT zostawiam. pozdrawiam @ Monster "Żaden admin nie zbanował Cie tylko serwer, więc coś musiało być przyczyną niestety. Gdyż to serwer wykrył u Ciebie coś nieprawidłowego , a nie admin wiec nie widzę powodu oglądania demka gdy serwer nie wpuści Cie." To jak niby inaczej mam byc odbanowany jak demka nie chcecie sprawdzic gdzie czarno na bialym widac ze nic nie mam :) beka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Gdy serwer cię zbanował nie ma jak rozpisać demka bo HLTV jest zlagowane, a nie mamy pova. @ patryczekogf ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacn42 1 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 (edytowane) 5 minut temu, UNKNOWN Eldorado napisał: Gdy serwer cię zbanował nie ma jak rozpisać demka bo HLTV jest zlagowane, a nie mamy pova. @ patryczekogf ? Wiem ze jest to trudne ale nie moja wina ze serwer mnie zbanowal.A gralem to tego miernie widac na demku bo bylem zjarany za bardzo 3 minuty temu, zajacn42 napisał: Wiem ze jest to trudne ale nie moja wina ze serwer mnie zbanowal.A gralem to tego miernie widac na demku bo bylem zjarany za bardzo Do tego 24 stycznia i 25 stycznia 2 krotnie mialem ssy robione gdzie je wstawialem doslownie po 5 min od dostania bana.Wiec nie widze w tym logiki po co mialbym czitowac gdzie gram w te gre 20 lat prawie. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez zajacn42 Przez Monster, 29 Stycznia 2023 Edytuj wiadomość, nie pisz postów! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playboi szajni 290 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Gdy serwer sam z siebie Cię zbanował z powodem "Wykryto cheata" to oznacza, że musiałeś mieć coś odpalonego, ban zostaje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playboi szajni 290 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi