Skocz do zawartości

Zablokowane Wywiad z UNKNOWN Eldorado

Oras
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was serdecznie. Dawno nie było wywiadów, nie było żadnej chętnej osoby do zapisania się. Minęło trochę czasu i jest! Znalazła się osoba. Jest mi bardzo miło oznajmić, że dzisiejszym moim i Waszym gościem jest @ UNKNOWN Eldorado . Jest to admin serwera Only DD2#2, oraz członek AntyCheat 1.6, który od nie dawna pełni tą funkcję. Serdecznie zapraszam do przeczytania. 

INDYCAR logo effect. Colorful text effects in various flavors. Customize your own text here: https://www.textgiraffe.com/logos/indycar/

Witaj, na sam początek powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz.
Nazywam się Jakub, mam 19 lat i mieszkam w miejscowości Kęty w województwie Małopolskim.

Bardzo miło jest mi Ciebie poznać. Jeszcze raz Ci podziękuję, że zgodziłeś się na ten wywiad. Możesz opisać nam swoją miejscowość, oraz jak Ci się w niej żyje?
 W mojej miejscowości żyje się dosyć fajnie, ponieważ mam bardzo dużo znajomych i bliskich. Miasto jest nazywane " miastem kebabów", ponieważ za każdym rogiem je znajdziesz. Mieszkam blisko centrum, więc to drugi plus do tego, że lepiej się żyje, ponieważ pod samym nosem mam galerie z popularnymi sklepami i sklep osiedlowy. Na pewno nie chce się z tej miejscowości wyprowadzać.

To jest właśnie plus mieszkania w centrum lub okolicach. Tam powstaje właśnie najwięcej galerii i supermarketów. Kolejne pytanko do Ciebie.
Jesteś jedynakiem, czy masz  rodzeństwo?

Tak, mam spore rodzeństwo, 5 sióstr i 1 brata. Wiek rodzeństwa Siostry: 11, 16, 23, 26 i 30. Wiek mojego brata to 25 lat.

Ja niestety jestem jedynakiem. Jest to i zaleta i wada. Jak Ci się z nimi żyje?
 Żyje mi się z nimi idealnie, ponieważ zawsze dostaje od nich wsparcie i zrozumienie jak ja rodzinę przystało, a to idzie w drugą stronę, że ja za nimi stanę murem.

To bardzo fajnie, że masz z nimi taki kontakt. Wierzysz w romantyczne związki, czy tak jedynie dzieje się w filmach?
Tak wierzę, ponieważ doświadczyłem romantycznych związków, a to, że się zakończyły po czasie to już inna kwestia.

To nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci znalezienia tej jedynej ukochanej. Hmm, powiedz, jakie cechy cenisz w kobietach?
W kobietach najbardziej cenie szczerość, uczciwość i szacunek.

Uczciwość, to najważniejsza cecha w związku, jak i zaufanie. Co możesz powiedzieć o swojej rodzinie i przyjaciołach?
Jak już wcześniej wspominałem rodzinę mam sporą, a co do przyjaciół mam paru, ponieważ od nowego roku musiałem się z nie którymi pożegnać, ponieważ po co mi przyjaciele, którzy jak cos potrzebują to przychodzą, a jak ja jestem w potrzebie to cisza. Wolę mieć garstkę przyjaciół i wiedzieć, że mogę na nich liczyć w każdej porze dnia.

Znam takich przyjaciół. Sam byłem kiedyś w takiej sytuacji. Trzeba wybrać tych najbardziej zaufanych, którzy zawsze Ci pomogą, a tamtym drugim trzeba podziękować. O co mogę zapytać... Pracujesz? Studiujesz?
Pracuje jako operator maszyn CNC i pakowacz. Nie mogę za wiele powiedzieć bo nie dawno zacząłem działać w tym temacie i dopiero się uczę.

Nauka czyni mistrza. Życzę wszystkiego dobrego Ci w pracy. Kolejne pytanie - jest jakaś sytuacja, która zapadła Ci w pamięć, jeśli chodzi o szkołę/pracę?
 Najbardziej zapadły mi dwie sytuacje.

Tak? A jakie to były? Opowiesz nam?

Jedna sytuacja miała miejsce w szkole. Paliłem sobie e papierosa na lekcji, aż nagle nauczyciel w tym przypadku Pan nauczyciel wyskoczył do mnie z łapami i próbował wyrwać mojego e papierosa. Niestety skończyło się to bójką i naganną dyrektora. Nauczyciel szybko został wyjaśniony i rzucony o szafę szkolna, o którą walnął głową. Na pewno gdyby znalazł się w identycznej sytuacji próbował bym to jakoś inaczej załatwić. 

Druga sytuacja to na praktykach kiedy próbował rozpalać w piecu rozpuszczalnikiem ( Po prostu bawiłem się pryskając do pieca), aż od strumienia rozpuszczalnika zaczęła się palić butelka. Młodszy kolega wytrącił mi ją z ręki i nagle zaczęła się palić cała ściana drewniana. Cala sytuacja miała pozytywny finał, ponieważ dostałem tak zwana żółtą kartkę i musiałem się pilnować (winę wziąłem na siebie).

W dzieciństwie miałeś swoją ulubioną postać z bajek lub komiksów?
W młodości lubiłem oglądać taki serial animowany Wodogrzmoty małe, aczkolwiek nie miałem tam ulubionej postaci.

Najlepsze Twoje wspomnienie z młodych lat?
 Moje najlepsze wspomnienie to jak urodziło się moje młodsze rodzeństwo.

Widać od razu, że kochany braciak z Ciebie. Jaki był twój ulubiony smak dzieciństwa?
Mój ulubiony smak dzieciństwa to był arbuz i winogron. 

Może do tej pory jest?
 Tak do tej pory uwielbiam te smaki.

Co sprawia, że czujesz się pewnie?
Na pewno muzyka uwalnia we mnie tą pewność siebie.

Jest w Twoim życiu jakaś rzecz, której nie możesz znieść?
 Najgorsza rzecz w moim życiu wydarzyła się rok temu. Zmarła moja babcia z którą mieszkałem w dzieciństwie i utrzymywałem najlepsze relacje. Zawsze mogłem jej powiedzieć o swoich problemach ( o tych dobrych i złych). Wspierała mnie w każdej możliwej sytuacji i szukała dobrego rozwiązania. Niestety po wprowadzeniu ją w śpiączkę już się nie wybudziła i dalej nie mogę w to uwierzyć. Do tego czasu obwiniam lekarzy, którzy postanowili ją odpiąć od respiratora, ponieważ każdy z lekarzy podawał inną przyczynę zgonu, a na początku mówili, że to tylko covid. Nie wierzę lekarza w tej kwestii i czuję, że po prostu, że lekarze mają w dupie starsze osoby i nie zależy im na zdrowiu starszych osób. Oczywiście nie wszyscy lekarze mowie tutaj o szpitalu w Oświęcimiu ( jak ktoś zna historię lub poczyta opinie dowie się więcej na temat tego szpitala). 

To bardzo smutna sytuacja Cię spotkała. Ja miałem inną, a mianowicie moja świętej pamięci kochana babcia poślizgnęła się i stłukła biodro. Lekarze długo jej nie wypuszczali ze szpitala tłumacząc, że mają podejrzenia jeszcze do jakieś innej choroby. Przychodząc w odwiedziny za parę dni, babcia już mnie nie pamiętała. Było to dla mnie mega dziwne, że tak z dnia na dzień przestała poznawać ludzi. Mógłbym opowiadać dalej, ale to by zajęło nam dużo czasu.
Inne pytanie - masz wobec siebie jakieś oczekiwania? Czy to na forum, lub w życiu codziennym?

Na forum chce pokazać się jak z najlepszej strony i sprawiedliwie prowadzić swoje funkcje. Mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja wspiąć się wyżej i udowodnić tym osoba, które we mnie nie wierzą, że coś nie coś potrafię, a nie tylko gadać. W życiu codziennym postanowiłem rzucić używki i zabrać się za sport i myślę, że będę szedł w tą stronę i spróbuję kiedyś wygrać walkę amatorska w MMA.

To z niecierpliwością będziemy wyczekiwać Cię przed ekranami tv, bądz na żywo oglądać. Jakiej muzyki lubisz najchętniej słuchać?
Najczęściej słucham rapu ( Rapu z przekazem), ponieważ lubię wtedy myśleć o swoim życiu i wyciągać wnioski.

Byłeś kiedyś na jakimś koncercie?
 Tak zdarzyło się, że byłem na koncercie Kaliego.

Zazdro. Też bym chętnie się wybrał. Jak często oglądasz filmy? Wolisz je oglądać w domu, czy czasami zdarzy się jakiś wypad do kina?
Najczęściej oglądam filmy w domu z rodzaju horrory i kryminalne, ale kilka razy w roku robię wypad do kina jak cos mnie zaciekawi.

Skreśliłeś jakąś rzecz ze swojej listy marzeń?
Nie, ponieważ wszystkie marzenia są po ta, aby je spełniać.

Jesteś osobą, która buja w obłokach?
Czasami tak.

Jak odprężasz się po długim i wyczerpującym dniu?
 Najczęściej spanie, a potem w CS granie, żeby odreagować cały ten dzień.

Uprawiasz jakiś sport, czy bardziej pilot w rękę i wygodnie przed tv?
 Ostatnio zacząłem przygodę z siłownia i streetworkout, a za jakiś czas myślę nad treningami MMA.

Byłaby jakaś dyscyplina sportowa, w której byś się czuł tak na 100%?
 Tak, jest to MMA.

Jakie było twoje najbardziej upokarzające doświadczenie do tej pory? Czy nie zdarzyło się takie coś? 
Moje najbardziej upokarzające doświadczenie, które doświadczyłem do tej pory to zerwania z dziewczyną przy znajomych i kiedy usłyszeli o wszystkich moich przeżyciach.

Otrzymałeś kiedyś pochwałę? Jak tak, to za co ona była?
Tak. Otrzymałem pochwałę za pomoc w przygotowaniu święta szkoły ;D

Jak oceniasz pracę administracji, redakcji i ACT na forum? 
U większości osób z administracji widać bardzo duże zaangażowanie w życie forum. Wszystkie zgłoszenia błędów i spraw są załatwiane bardzo szybko. Widać też, że dbają o jak najlepsze reklamy na serwerze, żeby forum się rozwijało.

Gdybym nie zapytał na czatboxie, czy jest ktoś chętny do złożenia podania na ACT, złożyłbyś podanie sam z siebie?

Tak, to była kwestia czasu, ponieważ brakowało mi przegranych godzin na steam i chciałem to uzupełnić, żeby spełnić wszystkie wymagania, aczkolwiek dostałem szansę i na pewno jej nie zmarnuje.

Jakie jest twoje zdanie na temat mojej degradacji?
Ciężko jest mówić o tej sytuacji, ponieważ administracja twierdzi, że uciekłeś przed sprawdzeniem, aczkolwiek ty twierdzisz, że ci wywaliło grę. Na pewno sprawę trzeba załatwić do końca, ponieważ bardzo dużo robiłeś dla forum i serwerów. Jesteś bardzo aktywną i zaangażowaną osoba i widać, że ci zależy. Jak ci naprawdę wywaliło cs to bardzo źle to wyszło, ale nie ma za co winić administracji, ponieważ ona też chce być sprawiedliwa dla każdego. Myślę, że powinniście szczerze porozmawiać, a nawet jak grałeś na cheatach to lepiej się przyznać bo zaufanie do drugiej osoby jest najważniejsze.

Grasz na Only DD2#2. Z kim masz najlepszy tam kontakt?
Najlepszy kontakt mam z @ BRAD_DWORNIOK  i @ Dorotka lat 6

Zapomniałem zapytać, jak trafiłeś na naszą sieć? Ktoś Ci polecił ją, czy szukałeś fajnej sieci i przypadkowo na naszą trafiłeś? 
Po przerwie w cs szukałem jakiegoś only dd2, żeby sobie pograć i gdy zauważyłem, że serwer ma dużą ilość graczy to wszedłem i zacząłem grać, a na forum trafiłem, ponieważ dostałem ssy.

psycha_yellowgreen.png

Szybkie strzały:

Często jesz fast foody?
Dosyć często.

Mieszkanie w bloku czy w domku jednorodzinnym? 
Mieszkanie w bloku.

Jaka marka samochodu najlepsza?
BMW.

Od kogo z celebrytów chciałbyś otrzymać autograf?
Najbardziej od Andrzeja Grabowskiego.

Do jakiej bajki chciałbyś podkładać swój głos?
 Sąsiedzi xd 

Chciałbyś pozdrowić na sam koniec kogoś?
Chciałbym pozdrowić wszystkich bez wyjątków.

psycha_yellowgreen.png

Bardzo Ci dziękuję za poświęcony dla mnie czas. Myślę, że naszym użytkownikom będzie się miło czytało. Dzięki i jeszcze raz trzymaj się!

Edytowane przez Eliminator
  • Lubie to ! 5
  • LOVE <3 2

Fajnie przeprowadzony wywiad. Kęty to też nie drugi koniec Polski :D Bywałem swego czasu sporo w Andrychowie u dziadków, także rzut beretem :D Pozdro imienniku i widzimy się na serwie :D

• Lubie to ! 3

4 godziny temu, Eliminator napisał:

Nauczyciel szybko został wyjaśniony i rzucony o szafę szkolna, o którą walnął głową.

Rozwaliło mnie to :KEKW: dobreeeee

• Lubie to ! 1
  • LOVE <3 1

• Założyciel Sieci
18 godzin temu, Eliminator napisał:

Jesteś jedynakiem, czy masz  rodzeństwo?
Tak, mam spore rodzeństwo, 5 sióstr i 1 brata. Wiek rodzeństwa Siostry: 11, 16, 23, 26 i 30. Wiek mojego brata to 25 lat.

Pokaż tą 23 xD 

Żartuje, dobry wywiad! pozdrawiam 

• LOVE <3 1
  • Mistrzostwo 1

•  kajusia przestał(a) promować temat
  •  Aysza ツ zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie