Oras 1 989 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 (edytowane) Witam Was serdecznie. Dawno nie było wywiadów, nie było żadnej chętnej osoby do zapisania się. Minęło trochę czasu i jest! Znalazła się osoba. Jest mi bardzo miło oznajmić, że dzisiejszym moim i Waszym gościem jest @ UNKNOWN Eldorado . Jest to admin serwera Only DD2#2, oraz członek AntyCheat 1.6, który od nie dawna pełni tą funkcję. Serdecznie zapraszam do przeczytania. Witaj, na sam początek powiedz nam jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz. Nazywam się Jakub, mam 19 lat i mieszkam w miejscowości Kęty w województwie Małopolskim. Bardzo miło jest mi Ciebie poznać. Jeszcze raz Ci podziękuję, że zgodziłeś się na ten wywiad. Możesz opisać nam swoją miejscowość, oraz jak Ci się w niej żyje? W mojej miejscowości żyje się dosyć fajnie, ponieważ mam bardzo dużo znajomych i bliskich. Miasto jest nazywane " miastem kebabów", ponieważ za każdym rogiem je znajdziesz. Mieszkam blisko centrum, więc to drugi plus do tego, że lepiej się żyje, ponieważ pod samym nosem mam galerie z popularnymi sklepami i sklep osiedlowy. Na pewno nie chce się z tej miejscowości wyprowadzać. To jest właśnie plus mieszkania w centrum lub okolicach. Tam powstaje właśnie najwięcej galerii i supermarketów. Kolejne pytanko do Ciebie. Jesteś jedynakiem, czy masz rodzeństwo? Tak, mam spore rodzeństwo, 5 sióstr i 1 brata. Wiek rodzeństwa Siostry: 11, 16, 23, 26 i 30. Wiek mojego brata to 25 lat. Ja niestety jestem jedynakiem. Jest to i zaleta i wada. Jak Ci się z nimi żyje? Żyje mi się z nimi idealnie, ponieważ zawsze dostaje od nich wsparcie i zrozumienie jak ja rodzinę przystało, a to idzie w drugą stronę, że ja za nimi stanę murem. To bardzo fajnie, że masz z nimi taki kontakt. Wierzysz w romantyczne związki, czy tak jedynie dzieje się w filmach? Tak wierzę, ponieważ doświadczyłem romantycznych związków, a to, że się zakończyły po czasie to już inna kwestia. To nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Ci znalezienia tej jedynej ukochanej. Hmm, powiedz, jakie cechy cenisz w kobietach? W kobietach najbardziej cenie szczerość, uczciwość i szacunek. Uczciwość, to najważniejsza cecha w związku, jak i zaufanie. Co możesz powiedzieć o swojej rodzinie i przyjaciołach? Jak już wcześniej wspominałem rodzinę mam sporą, a co do przyjaciół mam paru, ponieważ od nowego roku musiałem się z nie którymi pożegnać, ponieważ po co mi przyjaciele, którzy jak cos potrzebują to przychodzą, a jak ja jestem w potrzebie to cisza. Wolę mieć garstkę przyjaciół i wiedzieć, że mogę na nich liczyć w każdej porze dnia. Znam takich przyjaciół. Sam byłem kiedyś w takiej sytuacji. Trzeba wybrać tych najbardziej zaufanych, którzy zawsze Ci pomogą, a tamtym drugim trzeba podziękować. O co mogę zapytać... Pracujesz? Studiujesz? Pracuje jako operator maszyn CNC i pakowacz. Nie mogę za wiele powiedzieć bo nie dawno zacząłem działać w tym temacie i dopiero się uczę. Nauka czyni mistrza. Życzę wszystkiego dobrego Ci w pracy. Kolejne pytanie - jest jakaś sytuacja, która zapadła Ci w pamięć, jeśli chodzi o szkołę/pracę? Najbardziej zapadły mi dwie sytuacje. Tak? A jakie to były? Opowiesz nam? Jedna sytuacja miała miejsce w szkole. Paliłem sobie e papierosa na lekcji, aż nagle nauczyciel w tym przypadku Pan nauczyciel wyskoczył do mnie z łapami i próbował wyrwać mojego e papierosa. Niestety skończyło się to bójką i naganną dyrektora. Nauczyciel szybko został wyjaśniony i rzucony o szafę szkolna, o którą walnął głową. Na pewno gdyby znalazł się w identycznej sytuacji próbował bym to jakoś inaczej załatwić. Druga sytuacja to na praktykach kiedy próbował rozpalać w piecu rozpuszczalnikiem ( Po prostu bawiłem się pryskając do pieca), aż od strumienia rozpuszczalnika zaczęła się palić butelka. Młodszy kolega wytrącił mi ją z ręki i nagle zaczęła się palić cała ściana drewniana. Cala sytuacja miała pozytywny finał, ponieważ dostałem tak zwana żółtą kartkę i musiałem się pilnować (winę wziąłem na siebie). W dzieciństwie miałeś swoją ulubioną postać z bajek lub komiksów? W młodości lubiłem oglądać taki serial animowany Wodogrzmoty małe, aczkolwiek nie miałem tam ulubionej postaci. Najlepsze Twoje wspomnienie z młodych lat? Moje najlepsze wspomnienie to jak urodziło się moje młodsze rodzeństwo. Widać od razu, że kochany braciak z Ciebie. Jaki był twój ulubiony smak dzieciństwa? Mój ulubiony smak dzieciństwa to był arbuz i winogron. Może do tej pory jest? Tak do tej pory uwielbiam te smaki. Co sprawia, że czujesz się pewnie? Na pewno muzyka uwalnia we mnie tą pewność siebie. Jest w Twoim życiu jakaś rzecz, której nie możesz znieść? Najgorsza rzecz w moim życiu wydarzyła się rok temu. Zmarła moja babcia z którą mieszkałem w dzieciństwie i utrzymywałem najlepsze relacje. Zawsze mogłem jej powiedzieć o swoich problemach ( o tych dobrych i złych). Wspierała mnie w każdej możliwej sytuacji i szukała dobrego rozwiązania. Niestety po wprowadzeniu ją w śpiączkę już się nie wybudziła i dalej nie mogę w to uwierzyć. Do tego czasu obwiniam lekarzy, którzy postanowili ją odpiąć od respiratora, ponieważ każdy z lekarzy podawał inną przyczynę zgonu, a na początku mówili, że to tylko covid. Nie wierzę lekarza w tej kwestii i czuję, że po prostu, że lekarze mają w dupie starsze osoby i nie zależy im na zdrowiu starszych osób. Oczywiście nie wszyscy lekarze mowie tutaj o szpitalu w Oświęcimiu ( jak ktoś zna historię lub poczyta opinie dowie się więcej na temat tego szpitala). To bardzo smutna sytuacja Cię spotkała. Ja miałem inną, a mianowicie moja świętej pamięci kochana babcia poślizgnęła się i stłukła biodro. Lekarze długo jej nie wypuszczali ze szpitala tłumacząc, że mają podejrzenia jeszcze do jakieś innej choroby. Przychodząc w odwiedziny za parę dni, babcia już mnie nie pamiętała. Było to dla mnie mega dziwne, że tak z dnia na dzień przestała poznawać ludzi. Mógłbym opowiadać dalej, ale to by zajęło nam dużo czasu. Inne pytanie - masz wobec siebie jakieś oczekiwania? Czy to na forum, lub w życiu codziennym? Na forum chce pokazać się jak z najlepszej strony i sprawiedliwie prowadzić swoje funkcje. Mam nadzieję, że kiedyś będzie okazja wspiąć się wyżej i udowodnić tym osoba, które we mnie nie wierzą, że coś nie coś potrafię, a nie tylko gadać. W życiu codziennym postanowiłem rzucić używki i zabrać się za sport i myślę, że będę szedł w tą stronę i spróbuję kiedyś wygrać walkę amatorska w MMA. To z niecierpliwością będziemy wyczekiwać Cię przed ekranami tv, bądz na żywo oglądać. Jakiej muzyki lubisz najchętniej słuchać? Najczęściej słucham rapu ( Rapu z przekazem), ponieważ lubię wtedy myśleć o swoim życiu i wyciągać wnioski. Byłeś kiedyś na jakimś koncercie? Tak zdarzyło się, że byłem na koncercie Kaliego. Zazdro. Też bym chętnie się wybrał. Jak często oglądasz filmy? Wolisz je oglądać w domu, czy czasami zdarzy się jakiś wypad do kina? Najczęściej oglądam filmy w domu z rodzaju horrory i kryminalne, ale kilka razy w roku robię wypad do kina jak cos mnie zaciekawi. Skreśliłeś jakąś rzecz ze swojej listy marzeń? Nie, ponieważ wszystkie marzenia są po ta, aby je spełniać. Jesteś osobą, która buja w obłokach? Czasami tak. Jak odprężasz się po długim i wyczerpującym dniu? Najczęściej spanie, a potem w CS granie, żeby odreagować cały ten dzień. Uprawiasz jakiś sport, czy bardziej pilot w rękę i wygodnie przed tv? Ostatnio zacząłem przygodę z siłownia i streetworkout, a za jakiś czas myślę nad treningami MMA. Byłaby jakaś dyscyplina sportowa, w której byś się czuł tak na 100%? Tak, jest to MMA. Jakie było twoje najbardziej upokarzające doświadczenie do tej pory? Czy nie zdarzyło się takie coś? Moje najbardziej upokarzające doświadczenie, które doświadczyłem do tej pory to zerwania z dziewczyną przy znajomych i kiedy usłyszeli o wszystkich moich przeżyciach. Otrzymałeś kiedyś pochwałę? Jak tak, to za co ona była? Tak. Otrzymałem pochwałę za pomoc w przygotowaniu święta szkoły Jak oceniasz pracę administracji, redakcji i ACT na forum? U większości osób z administracji widać bardzo duże zaangażowanie w życie forum. Wszystkie zgłoszenia błędów i spraw są załatwiane bardzo szybko. Widać też, że dbają o jak najlepsze reklamy na serwerze, żeby forum się rozwijało. Gdybym nie zapytał na czatboxie, czy jest ktoś chętny do złożenia podania na ACT, złożyłbyś podanie sam z siebie? Tak, to była kwestia czasu, ponieważ brakowało mi przegranych godzin na steam i chciałem to uzupełnić, żeby spełnić wszystkie wymagania, aczkolwiek dostałem szansę i na pewno jej nie zmarnuje. Jakie jest twoje zdanie na temat mojej degradacji? Ciężko jest mówić o tej sytuacji, ponieważ administracja twierdzi, że uciekłeś przed sprawdzeniem, aczkolwiek ty twierdzisz, że ci wywaliło grę. Na pewno sprawę trzeba załatwić do końca, ponieważ bardzo dużo robiłeś dla forum i serwerów. Jesteś bardzo aktywną i zaangażowaną osoba i widać, że ci zależy. Jak ci naprawdę wywaliło cs to bardzo źle to wyszło, ale nie ma za co winić administracji, ponieważ ona też chce być sprawiedliwa dla każdego. Myślę, że powinniście szczerze porozmawiać, a nawet jak grałeś na cheatach to lepiej się przyznać bo zaufanie do drugiej osoby jest najważniejsze. Grasz na Only DD2#2. Z kim masz najlepszy tam kontakt? Najlepszy kontakt mam z @ BRAD_DWORNIOK i @ Dorotka lat 6 Zapomniałem zapytać, jak trafiłeś na naszą sieć? Ktoś Ci polecił ją, czy szukałeś fajnej sieci i przypadkowo na naszą trafiłeś? Po przerwie w cs szukałem jakiegoś only dd2, żeby sobie pograć i gdy zauważyłem, że serwer ma dużą ilość graczy to wszedłem i zacząłem grać, a na forum trafiłem, ponieważ dostałem ssy. Szybkie strzały: Często jesz fast foody? Dosyć często. Mieszkanie w bloku czy w domku jednorodzinnym? Mieszkanie w bloku. Jaka marka samochodu najlepsza? BMW. Od kogo z celebrytów chciałbyś otrzymać autograf? Najbardziej od Andrzeja Grabowskiego. Do jakiej bajki chciałbyś podkładać swój głos? Sąsiedzi xd Chciałbyś pozdrowić na sam koniec kogoś? Chciałbym pozdrowić wszystkich bez wyjątków. Bardzo Ci dziękuję za poświęcony dla mnie czas. Myślę, że naszym użytkownikom będzie się miło czytało. Dzięki i jeszcze raz trzymaj się! Edytowane 24 Stycznia 2023 przez Eliminator 5 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka lat 6 24 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Fajnie przeprowadzony wywiad. Kęty to też nie drugi koniec Polski Bywałem swego czasu sporo w Andrychowie u dziadków, także rzut beretem Pozdro imienniku i widzimy się na serwie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Prześwietny wywiad @ Eliminator @ UNKNOWN Eldorado bardzo ciekawa osóbka z Ciebie! 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Dzięki za wywiad💪 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniolek Charliego 273 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 4 godziny temu, Eliminator napisał: Nauczyciel szybko został wyjaśniony i rzucony o szafę szkolna, o którą walnął głową. Rozwaliło mnie to dobreeeee 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 167 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 18 godzin temu, Eliminator napisał: Jesteś jedynakiem, czy masz rodzeństwo? Tak, mam spore rodzeństwo, 5 sióstr i 1 brata. Wiek rodzeństwa Siostry: 11, 16, 23, 26 i 30. Wiek mojego brata to 25 lat. Pokaż tą 23 xD Żartuje, dobry wywiad! pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlQckU 361 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Fajny wywiad 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD_DWORNIOK 132 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Koox 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi