BlQckU 361 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Nick[z serwera]: BlQckU^^ STEAM ID: STEAM_0:1:521453693 Wiek: 14 Znajomość AMXX [1-10]: 8/10 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/BlQckU^^/51.83.214.206:27015/ Dlaczego Ty: Dlaczego nie? gram już dosyć długo na serwerze i nigdy nie mieliście ze mną problemów a ostatnio nawet mnie trochę poznaliście na ts Czy miałeś już kiedyś admina na DD2?: Oczywiście Jak dobrze umiesz rozpoznawać Cheaterów?: Gram już długo w tą grę i myślę że umiem dobrze rozpoznać cheaterów Co wniesiesz na Serwer jako Administrator DD2?: Spokój, Porządek. Kontakt: Discord/ts/forum/FaceBook/snapchat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyFiFi 160 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Jestem na TAK i tak nas mało - wiek +składka +amx + znany +kulturalny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczorek44 41 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Neutral -Wiek +Składka +/- GT amx do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Na Tak +/- wiek, aczkolwiek ogarnięty chłopak. + amxx, + składka, + niekonfliktowy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 341 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Na Tak +wporządku chłopaczyna +amx jeśli faktycznie jest 8 +Składka +Lepiej być nolife niż offline +dałbym mu szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 347 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Na nie - Wiek 9 godzin temu, BlQckU napisał: Gram już długo w tą grę i myślę że umiem dobrze rozpoznać cheaterów To ile miałeś gdy zaczynałeś? Roczek? - Wątpie w tą wiedze +/- GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak[t] 254 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Godzinę temu, Mistrz Yoda napisał: Na nie - Wiek To ile miałeś gdy zaczynałeś? Roczek? - Wątpie w tą wiedze +/- GT Na nie, zgadzam się tu z Yodą -WIek - Ciekawy jestem ile miałeś lat jak zaczynałeś pykać, jak duże jest te dośw. -/ GT - Amx do weryfikacji Potrzeba nam adminów, ale nie przesadzajmy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Przyjmuję na okres próbny - będziesz pod moim okiem. Wiek raczej nie ma znaczenia, jeżeli ogarnie to, co potrzebne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 24 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi