zajebiste hitboxy 9 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: STEAMID: Serwer: Data zdarzenia: Link do bana: Opis sytuacji: Nie wiem co się stało wczoraj normalnie grałem na serwerzxe a ban jest z 7 stycznia to nawet nie jest moje stema id jakies "kurki" zapewne weszlo i dalo mi jego steam id [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : cs oppo [AMXBans] Reason : ' wstaw foty na PsychaSiada.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ PsychaSiada.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_2 : 0 : 1620696345 ' Edytowane 23 Stycznia 2023 przez UNKNOWN Eldorado wulgarne słowo Przez ETN, 23 Stycznia 2023 Nie przeklinamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Spróbuj zrobic reset routera i daj znać czy dziala. edit: @ patryczekogf Uzytkownik nie jest zbanowany w bansie, a pokazuje, że ma bana. Wytlumaczy ci sytuacje. Edytowane 23 Stycznia 2023 przez UNKNOWN Eldorado 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajebiste hitboxy 9 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Udostępniam internet z telefonu sieć t mobile Pokrył mi się ban jakiegoś typa reset routera nic nie dał tak samo jak kompa Edytowane 23 Stycznia 2023 przez zajebiste hitboxy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) ADRES IP UŻYTY DO REJESTRACJI KONTA 46.204.**.** OSTATNIO UŻYWANY ADRES IP 188.146.**.**. BRAK UB Podsumowanie: Na twoim innym odwołaniu w bansie widnieje 46.204.**.** , a na tym odwołaniu już jest 188.146.**.**. (Potwierdzileś, że twoje IP) na forum tak samo czyli te IP mają powiązanie i właśnie w taki sposób grałeś na serwerze wczoraj, ponieważ grałeś właśnie na tym ip 46.204.**.** Edytowane 23 Stycznia 2023 przez UNKNOWN Eldorado 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi