Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tytan2131 2 021 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Chciałem wszystkim podziękować za gorące przyjecie mnie na forum było dla mnie zaszczytem poznać tak bardzo fajnym ludzi mam nadzieję że poradzicie i nie zawiedziecie Zacznijmy od Typerki @ Mistrz Yoda chciałem ci podziękować za przekonanie mnie żebym spróbować na typera ja tego nie zapomnę mam nadzieję że nowy typer da ci tyle ile ja nie mogłem wiesz gdzie mnie znależć @ Kr3dka tobie też dziekuje za współpracę krótką ale zawsze coś mam nadzieję że se poradzisz teraz ZM @ LypSeN dzieki mordo że dałeś mi szanse na admina zm to było mi zaszczyt u cb grać i adminować dzięki tobie tutaj trafiłem na forum DD2 #2 @ Monster dzięki za wszystko że mogłem u cb adminować przez 3 miesiące na serwerze mam nadzieje że rozwiniesz serwer i żeby wiecej ludzi kandydatowało na admina hehe i pozdrawiam FFA @ mlodyboras dzięki mordo za poznanie się fajnie się grało na ff2 wiem że krótko i itd ale jesteś spoko gościem mam nadzieje razem z @ loczeks i @ N12 rozwiniecie tak serwer że może wpadne popykać w wasze karabiny xD @ N12 mam nadzieję bociku że nie zawiedziesz będziesz dobry w karabiny Discord @ CwaniaK jeszcze raz dziękuje ża dania mi szansy od moderatora aż do opiekuna byłeś spoko ziomkiem na discordzie zawsze można było pośmiać pogadać i itd mam nadzieję że nie jesteś do mnie żle nastawiony hehe pozdrawiam @ Benedykt XIV Jan Paweł II @ Wróbel @ Olka @ Kucharek fajnie było z wami współpracować na discordzie mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie i będziecie lepsi odemnie pozdrawiam forum najważniejsze osoby @ zielony ciesze się że mogłem poznać pograć na duscie i popraw tego skila bocie mam nadzieję że się spotkamy jeszcze @ Słabiutko. dzięki za wspólne granie na duscie mam nadzieję że poradzisz na forum nie zawiedz mnie pseudobocie xD @ hvh enjoyer fajnie się grało na bocie w lolu mam nadzieję że jeszcze popykamy jeszcze w lola i powodzenia wbijania platyny xD @ Gremar fajnie było poznać mordeczko trzymaj się mam nadzieję że mnie zapamietałeś z dobrej strony xD @ Benedykt XIV Jan Paweł II mam nadzieję że mnie nie zawiedziesz na discordzie heh To jest wszystko dziękuje jeszcze raz i naura 1 1 1 5 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Tak myślałam, że to zrobisz xd No cóż, powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharek 241 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 KC, również z wami wszystkimi dobrze mi się współpracowało na DC, jednak mnie zwolnił jakis @ CwaniaK sie hyba poczuł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniolek Charliego 273 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 No co ty! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P zielony 103 Opublikowano 22 Stycznia 2023 V.I.P Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Ja ci dam bota. Cześć.Jeszcze się spotkamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Nie ma za co tez było miło i trzymaj się 🫡 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremar 54 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Tylko z jak najlepszej strony bd Cię pamiętał. Trzymaj się morda :) Visca el barca haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troll 900 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 mi nie podziekowales taki jestes misiu 1 Życie jest nudne ♤♡ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obi-Wan Kenobi 1 347 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Dzięki za Wielki wkład w typerke! Gdybyś chciał kiedyś wrócić drzwi zawsze będą otwarte. Trzymaj się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 154 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 No ni, bocik ffa odchodzi meh. Wpadnij jeszcze, co jak co, ale ty jedyny spłakany jesteś. 3maj się mordo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade 59 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Z Fartem! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
askaz 21 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Hej! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Trzymaj się ramy i spódnicy mamy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlQckU 361 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Nie było okazji pogadać na ts ale odkąd dołączyłem na te forum jakoś we wrześniu to wydawałeś się spoko osobą a więc życzę ci powodzenia i że kiedyś się jeszcze spotkamy na jakimś innym forum albo tym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyboras 165 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Do zobaczenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polish Jerry 78 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Mordini do zobaczenia Pozdro Polish Jerry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Trzymaj się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi