michalek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 (edytowane) Nick: michalek STEAMID: VALVE_2:0:1905101047 Serwer: DD2#1 Data zdarzenia: 22.01.2023 Link do bana: https://www43.zippyshare.com/v/Bb4BLsLE/file.html Opis sytuacji: Siema, gralem sobie i dostalem bana no co tu duzo mowic, demo z mapki przy ktorej dostalem bana ps mam nadzieje ze dobrze wstawilem demo, nie mialem wczesniej przyjemnosci xd Edytowane 22 Stycznia 2023 przez michalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 (edytowane) Swoje POV znajdziesz w folderze cstrike_polish lub cstrike o nazwie PsychaSiadaDD2.dem Brak demka = ban Przy okazji dodam, że bodajże 2 dni temu pobierałem ponownie non-steam + wersję v23 i v43, bo gracze pisali, że podobno im nie zapisuje. Pobrałem, zapisuje normalnie, wycinek został wysłany i do właściciela, opiekuna, jak i pokazany na forum. Edytowane 22 Stycznia 2023 przez Eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 (edytowane) Mam takie cos ale mam z 12.12.2022 z dnia dzisiejszego nie mam nic takiego, mam tylko to co widac na SS w linku ponizej : https://www88.zippyshare.com/v/KHRv00IM/file.html https://www88.zippyshare.com/v/z4YhGtQX/file.html Edytowane 22 Stycznia 2023 przez michalek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Poraz enty napiszę. Gdy na serwer został wgrany plugin demorecorder, który nagrywa pov z gry i graczom steam i non steam, pobrałem non steam + wersję V23 i V43 i miałem normalnie zapisane demko. Dziwnym trafem zawsze dobrym osobom się nie zapisuje demko z gry. Brak demka = Brak UB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalek 0 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 aha xd to zajebiscie, wlozylem w wasz serwer na svipy itp itd, nie dostalem jakiegos zasranego demka ( i najwyrazniej nie ja jedyny) i dlatego nie ma jak wrocic do serwa ? Smiech na sali ogolnie, Ciekawe ze jakies demko z grudnia mialem, moze to zalezy od tego kto je nagrywa, moze nie kazdy potrafi ale dobrze wiedziec ze uja z tym robicie nie pozdrawiam. Przez ETN, 22 Stycznia 2023 Nie pisz kolejnych postów. Uzywaj opcji edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 (edytowane) @ michalek Czas ci się kończy! Dalej czekam na demko z folderu cstrike lub cstrike_polish o nazwie PsychaSiadaDD2. Edytowane 22 Stycznia 2023 przez UNKNOWN Eldorado 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi