Monster 855 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Chce zapytać co z tymi pustymi serwerami? - Zombie - JailBreak #2 caly czas stoją puste i nikt nie gra na nich praktycznie, może czas zmienić mody na jakieś inne? Po co trzymać serwery które są puste, nie ważna jest ilość a jakość, im więcej serwerów a brak graczy to nic nie da, chyba lepiej się skupić na serwerach które są cały czas full. Uważam aby właściciele zmienili mody lub zaczęli coś z nimi robić, jeżeli nic nie zrobią to ja bym ich odpiął ponieważ jaki to sens trzymania pustego serwera? jezeli chcemy więcej serwerów to skupmy się pokolei 2 stoją cały czas full, to niech inni biorą przykład z tych serwerów i coś zaczną działać, aby ich serwer ruszył, może inny. Mód, może większa reklama, myślenie nie boli. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Jetem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlQckU 361 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Trochę masz racji @ Monster Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 91 Opublikowano 21 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2023 Pisałem już temat i dostałem taką odpowiedź odnośnie serwera JB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N1K1Cz 37 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Co chodzi o JB to niestety, ale po miesięcznej przerwie trudno rozkręcić serwer od tak. W ten piątek 19:00 planowany jest start JB, bo akurat będę miał czas. Mam nadzieje ze wypali 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 5 godzin temu, N1K1Cz napisał: Co chodzi o JB to niestety, ale po miesięcznej przerwie trudno rozkręcić serwer od tak. W ten piątek 19:00 planowany jest start JB, bo akurat będę miał czas. Mam nadzieje ze wypali Z tego co pamiętał był już ten serwer na sieci i tez stał pusty , teraz znowu stoi pusty , poczekamy zobaczymy ale uważam ze słabo JB widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zombie kręci się nawet dobrze. Tutaj co do FFA mam wątpliwości. Serwer jest już jakiś czas na sieci i nie widzę,aby miał rzeszę fanów. Warto może zmienić mod na jakiś ciekawy? Co do JB#2 serwer na poprzedniej serwerowni był jakoś jeszcze grywalny. Teraz stoi pusty i nie ma co już go reaktywować. Jest jb polkesa i Adka ,który ma już stałych bywalców i stale przybywają nowi gracze. Tutaj trzeba skupić się na jakości a nie ilości. Trzeba inwestować niemałe pieniądze na reklamy,które nie zawsze są opłacalne. Serwery DD2 mają się dosyć dobrze więc tutaj nie ma co dyskutować. Zombie Lypsena też jest na dobrym poziomie. BB jest nowy , więc trzeba trochę poczekać na graczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Temat wyjaśniony, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi