dzajanNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN 0 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Wzór na Błąd: Nick:enemy;babyRage Treść błędu:Błędy Menu Skinów Czego dotyczy błąd:Menu Skinów Ewentualne wskazówki na Błąd:- Witam, przyszedłem tutaj, żeby opisać błędy, które występuje w menu skinów i monet. Więc tak. Po Pierwsze: Mamy menu skinów /skiny 1. Wybierz Skina. 2. Kup Skina. 3. Wybierz Skina Premium. Wszystko niby dobrze, ale mamy [Wybór Skina Premium] ta zakładka nie jest wcale potrzebna, ponieważ gdy wchodzimy w [Wybierz Skina] i [Wybierz Skina Premium]. W tych zakładkach mamy te same skiny więc nie wiem po co ona jest. Można po prostu dodać jedna zakładkę [Wybierz Skina] i tyle, jeszcze przez to, że mamy po 3 skiny do każdej broni wcale ona nie jest potrzebna. Po Drugie: Błędy z monetami Posiadając około 950 monet byłem w stanie zakupić skin do KOSY za 950 monet jak i skina do AK za około 500 monet jednocześnie. Tutaj nie wiem o co chodzi pewnie po prostu jakiś błąd. I do tego mój stan konta pozostał nie zmieniony czyli dalej posiadałem wszystkie monety. Po Trzecie: Skiny Tutaj się odniosę do wrzuconych skinów, skin do [AK ASSIMOV] ma po prostu za duży model, który zasłania dużo obszaru ekranu . I skin do [KOSY SLAUGHTER] ten skin za to wygląda jak jakiś widelec szczerze mówiąc lepiej wygląda już klasyczny nóż z 1.6. (to tylko moja opinia) Co do skinów tak wiem, że mogę grać bez nich ale to tylko wypisanie błędów/propozycji prze ze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi