Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY][Propozycja/Bład] Błędy Dotyczące Menu Skinów.

dzajanNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór na Błąd:

Nick:enemy;babyRage

Treść błędu:Błędy Menu Skinów

Czego dotyczy błąd:Menu Skinów

Ewentualne wskazówki na Błąd:-

Witam, przyszedłem tutaj, żeby opisać błędy, które występuje w menu skinów i monet.

Więc tak.

Po Pierwsze: Mamy menu skinów /skiny 

1. Wybierz Skina.

2. Kup Skina.

3. Wybierz Skina Premium.

Wszystko niby dobrze, ale mamy [Wybór Skina Premium] ta zakładka nie jest wcale potrzebna, ponieważ gdy wchodzimy w [Wybierz Skina] i [Wybierz Skina Premium]. W tych zakładkach mamy te same skiny więc nie wiem po co ona jest. Można po prostu dodać jedna zakładkę [Wybierz Skina] i tyle, jeszcze przez to, że mamy po 3 skiny do każdej broni  wcale ona nie jest potrzebna.

Po Drugie: Błędy z monetami

Posiadając około 950 monet byłem w stanie zakupić skin do KOSY za 950 monet  jak i skina do AK za około 500 monet jednocześnie. Tutaj nie wiem o co chodzi pewnie po prostu jakiś błąd. I do tego mój stan konta pozostał nie zmieniony czyli dalej posiadałem wszystkie monety. 

Po Trzecie: Skiny

Tutaj się odniosę do wrzuconych skinów, skin do [AK ASSIMOV] ma po prostu za duży model, który zasłania dużo obszaru ekranu . I skin do [KOSY SLAUGHTER] ten skin za to wygląda jak jakiś widelec szczerze mówiąc lepiej wygląda już klasyczny nóż z 1.6. (to tylko moja opinia)

Co do skinów tak wiem, że mogę grać bez nich ale to tylko wypisanie błędów/propozycji prze ze mnie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie