kajusia 1 862 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Czy jesteś zadowolony/na ze swojego życia? Jeśli nie to, co musiałoby się wydarzyć, aby było inaczej/lepiej? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 1 327 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Raczej musiałbym zmienić swoje negatywne nastawienie do życia.Wszystko widzę w czarnych barwach. I pracę, musiałbym zmienić pracę, za dużo pracuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CwaniaK 1 330 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Jestem zadowolony i wystarczy mi to co mam, dużo do szczęście nie potrzebuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Poki co jest dobrze, ale wiadomo mogłoby byc lepiej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Założyciel Sieci Ride! 2 167 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Założyciel Sieci Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Co by musiało się wydarzyć, aby było lepiej? Większa pomoc w moim dziale ze strony moich koleguf Przez KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA, 19 Stycznia 2023 Error!👹 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 4 godziny temu, RIDE! napisał: Czego tu więcej od życia chcieć?😃 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel ETN 709 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 No mi się podoba, ale czasami mam negatywne myśli co do kraju w którym żyję. No, ale co by sie nie działo trzeba iść z podniesioną głową bo Trzeba byc skoczek, a nie p**da :) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 488 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Więcej pieniędzy i by było git 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniolek Charliego 273 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Gdyby nie studia to byłoby pięknie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Chce widzieć więcej chrześcijan,którzy się pobożnie modlą, chce wyleczyć chore osoby oraz większą aktywność polkesa na forum . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlQckU 361 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Dobrze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Zdrowie żeby bylo bo jest najwazniejsze :) No i zeby pewna pani 14 lutego powiedziala TAK 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azjatkalove 227 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Życie jest zajebiste jak się gra z @ Eliminator na dd2 to wszystko jest piękne. Jedyne co mnie wkurwia tak perfidnie to przemoc wobec kobiet/słabszych osób którzy jednym słowem mówiąc są bezbronni, jak by się zdarzyła sytuacja, że jakiś typo by nie wiem uderzył moją dziewczynę albo zwyzywał to bym mu wyjebał z prostego i najebał bym gościowi kopów do dupy i zwyzywał i kazał wypierdalać mu. To są emocje ja jestem trochę pierdolnięty, ale co do przemocy wobec kobiet i słabszych osób to serio mnie wkurwia takie coś i to mi jedynie nie pasuje w życiu jeśli by tego nie było to bym był zadowolony z życia na 100% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi