Baila Ella 0 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Nick: Baila Ella STEAMID: 76561199029077144 Serwer: Onlydd2 Data zdarzenia: nie wiem Link do bana: nie szukałem ponieważ ban nie jest nawet pod moim nickiem Opis sytuacji: witam przychodzę z dziwną sytuacją ponieważ nie grałem na serwerze nie wiem ile chciałem sobie dzisiaj zagrać a tu mam bana za aimbota+wallhacka nawet nie pod moim nickiem jest to jakiś nick dawid | CSSetti.pl lecz ban jest na moje ip i nie wiem o co chodzi może mi ktoś wyjaśnić co jest grane ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 (edytowane) Twoje IP pokryło się z innym. Zrób reset routera, wyłącz i włącz ponownie komputer. W razie czego pisz tutaj. /// Brak zainteresowania tematem. Edytowane 18 Stycznia 2023 przez Eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 18 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi