Munio 341 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 (edytowane) @ Olka [Q]Czemu jesteś munio? [A] Ksywka od małego i tak jakoś zostało :d [Q] Czemu zamykasz tabele w dd2? [A] Poprostu jestem słaby [Q]Czemu nie mogę być twoją koleżanką? [A] Nie mam kolegow/kolezanek , jestem samotnym wilkiem :v [Q] Czemu już nie wjeżdżasz na peron jak towar na rejon? [A] Jak to nie, wjazd zawsze musi być @ Troll [Q] Lubisz mnie? [A] Pewnie ze tak, ja lubię wszystkich [Q] Jesteś za bardzo zajebisty [A] Oo dzieki, miło mi to slyszeć [Q] Sex? [A] Wybacz ale tylko z @ GET_right @ archonek [Q] Kiedy zaczniesz dominować na tym DD2? Musisz pokazać top1 😁❤️ [A] Kiedy nauczysz mnie grać :o @ Eliminator [Q] Ulubiona pora roku? [A] Lato [Q] Ulubiony baton? [A] Jem wszystkie, ale gdybym miał wybierać to princessa kokoswa [Q] Kto Cię denerwuje? [A] Nie ma takiej osoby @ Benedykt XIV Jan Paweł II [Q] Ulubiony drink? [A] Nie pije drinków, więc nie mam [Q] Masz dziewczynę? [A] Jeszcze chwile temu była obecnie nie :v [Q] Jesteś wierzący? [A] Tak [Q] Ulubiona piżama? [A] Nie mam ulubionej, podstawka spodeneczki i spanko :p [Q] Dlaczego jesteś super? [A] Ja tak nie myślę, ale fajnie słyszeć ze ktoś tak myśli :d [Q] Kim będziesz jak zostaniesz bezrobotny? [A] Gejmerem [Q] Pijesz winiacze? [A] Nie @ BrOnSoN [Q] Jakie jest twoje hobby oprócz bicia mnie na DD2? [A] Bicie innych osob [Q] Dlaczego wolisz chłopców? [A] Tego nie mogę powiedzieć, tajemnica [Q] Kiedy doszedłeś do wniosku, że wolisz chłopców? [A] Odkąd pryszedłem na sieć z Błazejem [Q] Czemu na kolację jesz mleko z ogórkami? [A] To nie prawda :v [Q] Co robią pod łóżkiem twoje zużyte skarpety? [A] Wietrzą się [Q] Z kim masz najlepszy kontakt na forum? [A] Staram się trzymac z kazdym jakikolwiek kontakt ale gdybym miał wybierac to wydaje mi się ze z @ GET_right [Q] Która dziewczyna z forum najbardziej imponuje dla ciebie? (Zróbmy aferę ) [A] Nie ma takiej dziewczyny więc afery nie bedzie. [Q] Z gumą czy bez? [A] to już zależy od partnerki @ MalyFiFi ((( Za te Pytania bedziesz BITY ! [Q] Jak to jest żyć w krainie muminków? [A] Tak samo jak w Polsce, czyli Chujowo [Q] Kto jest twoim bohaterem? [A] @ GET_right Uratował mnie na duscie! [Q] Gdybyś mógł mieszkać gdziekolwiek, gdzie by to było? [A] Szczerze? nigdy się nad tym nie zastanawiałem [Q] Czego się najbardziej boisz? [A] Błażeja gdy się napije [Q] Co byś zmienił w sobie, gdybyś mógł? [A] Upartość, i podejście do drugiej ważnej mi osoby. [Q] Co tak naprawdę cię denerwuje? [A] League Of legends [Q] Co motywuje Cię do ciężkiej pracy? [A] Myślę ze to co każdego czyli Zycie na jakimś tam poziomie [Q] Jakie jest twoje największe osiągnięcie? [A] Wbicie Diamenta w lidze [Q] Co sprawia, że śmiejesz się najbardziej? [A] Wczesniej było duzo rzeczy, na akutalny moment atmosfekra i ludzie na ts'ie [Q] Jaki był ostatni film, na który poszedłeś? Co miałeś na myśli? [A] Był to maraton filmowy, co miałem na myśli? Nie wiem [Q] Kim chciałeś być, kiedy byłeś mały? [A] Pewnie jak większośc chlopaków czyli zostać piłkarzem [Q] Gdybyś mógł zrobić cokolwiek przez jeden dzień, co by to było? [A] napadł bym na bank. [Q] Jaka jest twoja ulubiona gra lub sport do oglądania i grania? [A] jesli chodzi o gre w realu to w pingla, jeśli o grę na pc to cs 1.6 liga a do oglądania to nie wieem [Q] Co byś zaśpiewał w noc karaoke? [A] Szumek Kopyto wielbłąda (dziewczyny teraz serio) [Q] Co wolisz robić: zmywać naczynia, kosić trawnik, sprzątać łazienkę, czy odkurzać dom? [A] Odkurzać dom [Q] Gdybyś mógł jeść tylko jeden posiłek do końca życia, co by to było? [A] O kurde, nie wiem Tosty albo pizzunia [Q] Kto jest twoim ulubionym autorem? [A] Nie mam [Q] Za co nie znosisz płacić? [A] Za jedzonko, niby duzo nie bierzesz a wydajesz w pizdu [Q] Czy myślisz, że obcy naprawdę istnieją? [A] Pewnie ze tak! [Q] Czym obecnie się przejmujesz? [A] Zostawie to dla siebie :v [Q] W przeszłości chowano ludzi z rzeczami, które miały im się przydać po śmierci. Z jakim przedmiotem zostałbyś ty pochowany? [A] Pewnie z laptopem [Q] Dla kogo, ze wszystkich sił starasz się być miły? [A] Jak to dla kogo Dla @ Słabiutko. [Q] Czy powinno się móc kupować i sprzedawać organy wewnętrzne? [A] Nie nie powinno, życie jest jedno wiec no :p [Q] Jaka emotka jest Twoją ulubioną? [A] Nie mam takiej [Q] Na co zwracasz uwagę przy pierwszym spotkaniu z nową osobą? [A] Na poczucie humoru [Q] Jeśli ktoś miałby być narratorem Twojego życia, kogo byś wybrał do tej roli? [A] @ GET_right [Q] Czym interesujesz się w odróżnieniu od większości osób? [A] Nie wiem [Q] Jaki tekst z filmu używasz w prawdziwym życiu najczęściej? [A] zadnego [Q] Jeśli przeprowadzałbyś się do innego kraju i mógł zabrać ze sobą jedną osobę kto by to był? [A] Wczesniej Kobite, teraz kumpla kroliczka [Q] Jeżeli magia istniałaby naprawdę, jakiego zaklęcia nauczyłbyś się jako pierwszego? [A] yyy teleportowania [Q] Jeżeli mógłbyś mentalnie sterować ludźmi, co kazałbyś im robić? [A] Nie wiem gdybym mógł to wtedy bym sie zastanowił [Q] Na graniu w jaką grę spędziłeś najwięcej czasu? [A] Metin,Lol, Cs 1.6 [Q] Jeżeli mógłbyś za darmo zobaczyć dowolną budowlę na świecie, co by to było? [A] Nie wiem [Q] Jeżeli zwierzęta mogłyby mówić, które z nich byłoby najbardziej irytujące? [A] Moj Pies :V [Q] Jaką najdziwniejszą/najśmieszniejszą rzecz kupiłeś w swoim życiu? [A] Yyy Nie ma takiej rzeczy [Q] Jaki najgorszy komplement usłyszałeś w swoim życiu? [A] Ze jestem Zayebisty [Q] Kiedy ostatni raz spałeś dłużej niż 9 godzin? [A] Dzisiaj od 2 do 17 :v [Q] Jakiemu zwierzęciu lub roślinie powinno się zmienić nazwę? [A] Yy dla Mojego przyjaciela z Rafala na Krolika [Q] Jeżeli miałbyś posiadać jakąś super moc, co by to było? [A] Teleportowanie się lub, znikanie [Q] Jaki obecny trend masz nadzieję, że utrzyma się na dłużej? [A] Nie wiem [Q] W jakim języku chciałbyś potrafić mówić? [A] Holenderskii [Q] Do kogo chciałbyś mieć numer kontaktowy? [A] Do @ RIDE! [Q] Co robisz żeby zasnąć kiedy nie chce Ci się spać? [A] Nic, jeśli mi sie nie chce to nie śpie [Q] Jeżeli mógłbyś przenieść się w czasie to do którego roku byś się przeniósł? [A] do Poczatku 2022, i starał się zmienić to co robiłem [Q] Co najbardziej dziwi Cię/dezorientuje w płci przeciwnej? [A] Nie ma takiej rzeczy [Q] Jeżeli mógłbyś włamać się na dowolny komputer, na czyj byś się włamał? [A] Do @ archonek i Ukradłbym mu sety! [Q] Jaki jest Twój ulubiony alkohol? [A] nie mam ulubionego,ale najbardziej smakują mi szoty ;v [Q] Z jaką marką jesteś najbardziej związany? [A] Nike/New balance [Q] Jeśli musiałbyś zniknąć i zacząć swoje życie w nowym miejscu, jak chciałbyś żeby wyglądało? [A] Na pewno innaczej niz wygląda teraz :p [Q] Co było pierwsze? Jajko czy kura? [A] Jajko @ Słabiutko. [Q] Po co tak pyskujesz? [A] Lubie [Q] gdzie Twój mózg? [A] Odpoczywa [Q] czemu grasz awupa? [A] Lubię cie denerwować [Q] inna bronią nie potrafisz? [A] dokladnie tak [Q] patrzysz na siebie w lustrze? [A] Taa, jak przechodze obok to czasem zerknę [Q] lubisz mnie? [A] Hmm Nad tym musiałbym sie zastanowić, Niee no zartuje Lubie lubie jestes wporządku [Q] cieszysz się, że jesteś moim przydupasem? [A] Mów za siebie [Q] dlaczego munio? [A] Ksywka od małego i tak juz zostało [Q] gdzie spędzamy wakacje? 😅 [A] Jaa? w Holadnii pewnie, a ty to nie wiem [Q] kogo uważasz za swojego przyjaciela? [A] @ GET_right [Q] z kim lubisz rozmawiać na TS3? [A] Z każdym, ale najbardziej z osobami ktorzy nie siedzą na utkanej [Q] kiedy wyjeżdżasz za granicę? [A] Po szkole czyli pewnie na początku wakacji [Q] będziesz pracował w burdelu? [A] Dokladnie tak! [Q] kim chciałes zostac będąc dzieckiem? [A] Piłkarzem [Q] ulubione jedzonko? [A] Pizzunia [Q] bardzo Cię denerwuje? [A] Nie ma drugiej takiej osoby, ktora tak denerwuje! [Q] beze mnie świat byłby nudny? [A] Świat to nie wiem, ale dni na ts'ie tak! [Q] ile masz IQ? [A] -2 [Q] jakie marzenia już spełniłeś? [A] Zadnych nie mam marzeń :p [Q] pijesz alkohol? [A] Wódki juz nie tykam, a piwo to nie alkohol więc nie! @ Blade [Q] - Masz jakieś motto życiowe/cytat którego starasz się trzymać w żyćku? [A] Nie nie mam [Q] - Rozmyślasz jak sobie poradzisz w przyszłości? [A] Nie ma co myśleć w przód, czas pokaże [Q] - Jakaś ulubiona muzyczka i jaki gatunek? [A] Nie mam ulubionej słucham wszystkiego, Rap [Q] - Jesteś w stanie opisać się w trzech słowach jakbyś się sam opisał? [A] Zjeb,Smieszek,Leń @ BlQckU [Q] Ile masz IQ? [A] =2 [Q] Pijesz alkohol? [A] Piwo to nie alkohol więc nie [Q] Ile wyciskasz na klatę? [A] Nie wiem,nie sprawdzalem [Q] Ile masz cm wzrostu? [A] 172-173 [Q] Czy masz grzybice paznokci? [A] Niee :v [Q] Lubisz mnie? [A] Nie było okazji aby sie poznać ale wydajesz sie być w porządku, Wpadnij kiedys na ts'ka [Q] Co sprawia ci frajdę? [A] Bicie innych na dd2 [Q] Umiesz matematykę? [A] Jakoś tam umiem, nie narzekam [Q] Nadajesz się na przyjaciela? [A] myśle ze tak [Q] Jesteś rudy? [A] Nie [Q] Co lubisz jeść? [A] Tosty,Kebsik,Pizzunia,Maczek [Q] Lubisz Słabiutko? [A] Cos tam Lubie, jest wporządku babką [Q] Masz dziewczynę? [A] Jakiś czas temu Tak, teraz Nie [Q] Co sądzisz o forum psychasiada? [A] Szczerze?, Myśle ze Jakieś tam Top jest, Ludzie Atmosferka coś niesamowitego, tak samo jak i serwery Są bardzo rozwinięte jest z kim grać [Q] Chcesz zostać youtuberem? [A] Nie [Q] Twój ulubiony raper? [A] Kabe [Q] Co sądzisz o listonoszu? [A] nie znam listonosza :p [Q] Co ma piernik do wiatraka? [A]Mąkę na pierniki wytwarza się w młynie, a młyn jak to młyn, zwykle posiada wiatrak [Q] Czy lubisz siedzieć na komputerze? [A] Jak byłem mały tak, teraz to jest tylko i wyłącznie dla zabicia czasu [Q] Masz psa? [A] Tak [Q] Masz kota? [A] Nie Chyba ze mój Znajomy Kuba (Kot) się zalicza [Q] Mieszkasz w domu czy bloku? [A] w Bloku [Q] Jesteś potworem? [A] Taak :v [Q] Twój najlepszy komunikator głosowy? [A] Ts3 [Q] W jakie gry grasz? [A] Metek,Cs,Lol Nominuje @ MalyFiFi Edytowane 16 Stycznia 2023 przez Benedykt XIV Jan Paweł II 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GET_right 151 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Przepiękne odpowiedzi ❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 488 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Piękne odpowiedzi 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlQckU 361 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Wzruszyłem się jak to czytałem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 443 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Nie no Genialne Punio odpowiedziałeś. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Fajne odpowiedzi, dobrze że ja nie miałem tylu pytań 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaSmerfik 1 374 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Dam Ci, że nie ma takiej osoby denerwujące, gnoju! Ale pijemy na weekendzie 😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 341 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 47 minut temu, Słabiutko. napisał: Dam Ci, że nie ma takiej osoby denerwujące, gnoju! Ale pijemy na weekendzie 😂 Ja nie pije :V 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archonek 1 503 Opublikowano 17 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2023 Sety są ukryte pod kopułą folderów, zabezpieczone hasłami. Ale może byś je złamał Dobre Q&A, @ MalyFiFi szacun za pytania 1 1 1 ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajusia 1 862 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi