boundless 14 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Poprzedni mój temat został zamknięty a problem nie został rozwiązany więc zakładam drugi raz . Jakie są niby ustawienia na serwerze ,skoro nieważne jakie bym sobie nie ustawił po wejściu na serwer nic nie zmienia , dodam że kilka dni temu tego problemu nie było . Teraz każdy może sobie latać z interpem jakim chce ,nie znam się ale podobno interp jakieś tam znaczenie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boundless 14 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 W dniu 20.01.2023 o 22:21, Anusiak napisał: Plugin był wyłączony włączyłem go :) Niestety nic to nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boundless 14 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 Wydawało mi się że wcześniej ustawiało mi rate i interp ale jeśli nic takiego nie jest wprowadzone to pewnie się myle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi