N12 154 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Nick: N12 ( In 4 Mator) STEAMID: STEAM_0 : 0 : 573664263 Serwer: DD2#2 Data zdarzenia: TERAZ Link do bana: Opis sytuacji: Ma dość, co wy robicie xd. Serwer mi dał czy id się pokryło znów? Tak z dupy dostałem bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin ptwr 1 019 Opublikowano 15 Stycznia 2023 HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 @ Monster nie wiem który to admin od Ciebie, ale ma nick "HWDP" i dal bana z powodem "podszywka" f7p0mh.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 pkt. regulaminu serwera 3.4. Admin ma prawo do zmiany nicku w celu sprawdzenia gracza. 3.7. Admin ma zakaz zmiany nicku. (może tylko w przypadku punktu 3.4.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 154 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Nick mam inny ze względu na to że jest zakaz nicku N12 na serwerze z poprzedniej sytuacji. A za co jest ten ban? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster 855 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 23 minuty temu, N12 napisał: Nick mam inny ze względu na to że jest zakaz nicku N12 na serwerze z poprzedniej sytuacji. A za co jest ten ban? - Po pierwsze admina otrzymałeś na nick ; - N12 to jest jedno i wysłałem ci pkt. Regulaminu - Po drugie powinien ci zabrać tego admina gdyż złożyłeś rezygnacje i została przyjęta : Lecz zostawiłem Ci te dni które masz, ale w tej sytuacji zabiorę flagi skoro nie grasz na swoim nicku. - Po trzecie nie zrozumiem co znaczy u ciebie zakaz nicku „N12” na serwerze gdyż cały czas na nim grałeś i ludzie cie znają z tego nicku. pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Gracz zostaje odbanowany. Ciebie @ Monster proszę, abyś uświadomił adminom, aby grali na takim nicku jaki mają na forum, bo jak widać potem robi się bubel przy odwołaniach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N12 154 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Przypomnę ci, że na steam pisałeś mi że zablokowałeś nick N12, sprawdziłem to prawda i powiedziałeś zebym zmienił nick no to zmieniłem. Admina miałem na Sid więc nick nie miał znaczenia. Flagi bezproblemowo mogę mieć zabrane ze względu na rezygnację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi