trihard 0 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Nick: trihard STEAMID: ' VALVE_2 : 0 : 786528646 ' Serwer: only dd2 Data zdarzenia: nie wiem Link do bana: na amx jest napisane, że bana nie mam Opis sytuacji: wróciłem po długiej przerwie do komputera spodobał mi się wasz serwer i chciałem popykać w ceesika a tu ban [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : pumba [AMXBans] Reason : ' : ) ' nie mam pojęcia o co chodzi zawsze w cs grałem pod nickiem trihard pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) Po prostu twoje IP pokryło się z innym. Czasami tak się zdarza. Zrób reset routera, wyłącz i włącz ponownie komputer. Daj znać potem. /// Brak zainteresowania ze strony użytkownika. Edytowane 15 Stycznia przez Eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi