Oras 1 989 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Odpowiada dzisiaj @ Abrams Na samym początku chcę powiedzieć, że osoby, które wezmą dalszy udział w PSIO, powinny odpowiedzieć na WSZYSTKIE pytania. Pytania nie są tak trudne, aby na nie nie ODPOWIEDZIEĆ. @ Abrams się tutaj nie popisał, więc nie bierzcie z niego przykładu. Nie wiem, co stanęło mu na przeszkodzie, aby normalnie odpisać na pytania. Temat wstawiam za @ Benedykt XIV Jan Paweł II Wymień 3 osoby, które zabrał/abyś ze sobą w daleką podróż? @ Wahnsinn @ Ursula von der Leyen @ opur ROLKA PDW żeby było z kogo się smiać Najbardziej denerwująca osoba to? Logiczne, że @ Wahnsinn Ujada jak pies na dzielnicy Największy pajac na forum? Wiadomo, że @ opur ROLKA PDW Miss i mister forum? Mister @ RIDE! Miss @ Wahnsinn Kto jest najbardziej konfliktową osobą na forum? Ja Kto jest największą „gwiazdą” na forum? @ Olka wszędzie tego pełno Kto według Ciebie jest lovelasem na sieci i dlaczego? Nie wiem Kto według Ciebie jest najbardziej niedocenioną osobą na forum? Nie wiem Kto według Ciebie jest najbardziej znaną osobą na forum? @ RIDE! @ hvh enjoyer Kto według Ciebie jest najbardziej zaangażowaną osobą na forum? Tu wszyscy w chuja lecą xD Masz możliwość zabrania jednej osoby na wakacje, kto był to był. Gdzie byś tą zabrał/a? Wziąłbym @ Wahnsinn na skok bez spadochronu Masz możliwość awansować kogoś na wyższe stanowisko, kto by to był, na jakie, dlaczego? @ Wahnsinn na kobiete bo pedałkiem jest Jakiego serwera brakuje Ci na tej sieci najbardziej? Metina jakiegoś fajnego Najlepszy komunikator na sieci? Ts Najlepszy serwer na sieci? To nie na tej sieci Czy jest ktoś na Twojej czarnej liście? @ Olka Jak oceniasz pracę administracji forum? Czy według Ciebie wypełniają dobrze swoje obowiązki? @ patryczekogf to płaczek i banuje na cb za 1/15, więc nie wypełnia. Kogo ... Wysłałbyś/wysłałabyś do Voice of Poland? @ blaze geta skrzekacz ebany XD Zaprosiłbyś/zaprosiłabyś do programu Kuba Wojewódzki? @ Wahnsinn Za jego wyjebane ego Wysłałbyś/wysłałabyś do Azjaexpress? Co to? Wysłałbyś/wysłałabyś do Hell's Kitchen? Wysłałbym @ Wahnsinn W końcu by się nauczył kurczaka smażyć Wysłałbyś/wysłałabyś do pracy w Żabce? @ hvh enjoyer Idealnie się nadaje Namówiłbyś/namówiłabyś na ślub? Mamusie @ Wahnsinn Z kim ... Poleciałbyś /poleciałabyś balonem? Otworzyłbyś/otworzyłabyś budkę z kebabem? Nagrałbyś/nagrałabyś płytę? Remontowałbyś/remontowała mieszkanie? Wybrałbyś/wybrałabyś się na kabareton? Okradłbyś/okradłabyś lombard? Następną osobę do PSIO nominuję @ hvh enjoyer @ hvh enjoyer Mam nadzieje, że gdy wyślę Ci pytania, nie zawiodę się tak, jak zawiódł się mój kolega z redakcji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wahnsinn 168 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 XDDD, piękny chłopak jesteś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 828 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Szczery do bólu xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi