Skocz do zawartości

Zablokowane [ZAMKNIĘTY][Bład] Wywala cs

Eliminator
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Oro Koroner

Treść błędu: Odkąd jest zmieniony plugin odnośnie nowych skinów, ciągle wywala mnie z gry do pulpitu.

Czego dotyczy błąd: Uruchamiam cs, chcę wejść na dd2, pasek się ładuje i przy końcu już mi ścina i wywala do pulpitu. Czasami uda się wejść do gry, dosłownie wziąć broń, jakieś przycinanie się zaczyna i wywala. Czasami pogram z rundę/dwie i to samo :20: Sprawdzałem na dd2 classic, i tam jest wszystko git.

Ewentualne wskazówki na Błąd: Sprawdźcie, czy wszystko jest okej z pluginem/pluginami, bo tak nigdy nie miałem. Przy okazji dodam, że jedna lub dwie osoby miały to samo (już nie pamiętam czy 1 osoba czy 2). 

Dziękuję.

--------------------------------------

//// Już doszedłem do przyczyny :) Podłączając słuchawki, wciskając K chciałem gadać, coś się dzieje z kartą graficzną i przycinało. Tak samo mialem kiedyś na kompie, gdzie musiałem kupić kartę za 450 zl. @ Moderator można zamknąć temat.

Edytowane przez Eliminator

3 godziny temu, Eliminator napisał:

Nick: Oro Koroner

Treść błędu: Odkąd jest zmieniony plugin odnośnie nowych skinów, ciągle wywala mnie z gry do pulpitu.

Czego dotyczy błąd: Uruchamiam cs, chcę wejść na dd2, pasek się ładuje i przy końcu już mi ścina i wywala do pulpitu. Czasami uda się wejść do gry, dosłownie wziąć broń, jakieś przycinanie się zaczyna i wywala. Czasami pogram z rundę/dwie i to samo :20: Sprawdzałem na dd2 classic, i tam jest wszystko git.

Ewentualne wskazówki na Błąd: Sprawdźcie, czy wszystko jest okej z pluginem/pluginami, bo tak nigdy nie miałem. Przy okazji dodam, że jedna lub dwie osoby miały to samo (już nie pamiętam czy 1 osoba czy 2). 

Dziękuję.

a jak ci wywala do pulpitu to wyskakuje ERROR ?

Edytowane przez Anusiak

40 minut temu, Anusiak napisał:

a jak ci wywala do pulpitu to wyskakuje ERROR ?

Nie, po prostu mi wyłączało cs, gdy wciskałem K.
Teraz nie wciskałem żadnego klawiszu i ustało

Edytowane przez Eliminator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie