Eliminator 1 762 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Nick: Oro Koroner Treść błędu: Odkąd jest zmieniony plugin odnośnie nowych skinów, ciągle wywala mnie z gry do pulpitu. Czego dotyczy błąd: Uruchamiam cs, chcę wejść na dd2, pasek się ładuje i przy końcu już mi ścina i wywala do pulpitu. Czasami uda się wejść do gry, dosłownie wziąć broń, jakieś przycinanie się zaczyna i wywala. Czasami pogram z rundę/dwie i to samo Sprawdzałem na dd2 classic, i tam jest wszystko git. Ewentualne wskazówki na Błąd: Sprawdźcie, czy wszystko jest okej z pluginem/pluginami, bo tak nigdy nie miałem. Przy okazji dodam, że jedna lub dwie osoby miały to samo (już nie pamiętam czy 1 osoba czy 2). Dziękuję. -------------------------------------- //// Już doszedłem do przyczyny :) Podłączając słuchawki, wciskając K chciałem gadać, coś się dzieje z kartą graficzną i przycinało. Tak samo mialem kiedyś na kompie, gdzie musiałem kupić kartę za 450 zl. @ Moderator można zamknąć temat. Edytowane 13 Stycznia przez Eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 880 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, Eliminator napisał: Nick: Oro Koroner Treść błędu: Odkąd jest zmieniony plugin odnośnie nowych skinów, ciągle wywala mnie z gry do pulpitu. Czego dotyczy błąd: Uruchamiam cs, chcę wejść na dd2, pasek się ładuje i przy końcu już mi ścina i wywala do pulpitu. Czasami uda się wejść do gry, dosłownie wziąć broń, jakieś przycinanie się zaczyna i wywala. Czasami pogram z rundę/dwie i to samo Sprawdzałem na dd2 classic, i tam jest wszystko git. Ewentualne wskazówki na Błąd: Sprawdźcie, czy wszystko jest okej z pluginem/pluginami, bo tak nigdy nie miałem. Przy okazji dodam, że jedna lub dwie osoby miały to samo (już nie pamiętam czy 1 osoba czy 2). Dziękuję. a jak ci wywala do pulpitu to wyskakuje ERROR ? Edytowane 13 Stycznia przez Anusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 13 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) 40 minut temu, Anusiak napisał: a jak ci wywala do pulpitu to wyskakuje ERROR ? Nie, po prostu mi wyłączało cs, gdy wciskałem K. Teraz nie wciskałem żadnego klawiszu i ustało Edytowane 13 Stycznia przez Eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 306 Opublikowano 13 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi