Eliminator 1 762 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Witajcie! Dzisiaj możecie wyrazić swoją opinię na temat @ Olka Pytania: 1. Czy uważasz, że @ Olka potrafi nawiązać pozytywne kontakty z innymi użytkownikami forum? 2. Co najbardziej Ci w niej imponuje? 3. Czy jest osobą godną zaufania? 4. Gdybyś mógł, na jaką rangę być ją awansował? 5. Myślisz, że jest wzorem do naśladowania? 6. Czy myślisz, że jest bardziej obiektywna czy subiektywna? 7. Czy uważasz, że @ Olka sumiennie wykonuje swoją pracę jako admin DC? 8. Twoja Wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop MalyFiFi 124 Opublikowano 13 Stycznia Urlop Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 1. Pewnie tak 2. W sunie to nic 3. Jak dla mnie to nie 4. Sprzątaczka 5. Raczej nie dla mnie 6. Bardziej obiektywna 7. Nawet nie zauważyłem że ona tam jest xD 8. Nic dodać nic ująć 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 14 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 1. No raczej 2. Jest w centrum uwagi. 3. Nie wiem. 4. Spamer czatboxa 5. To już jak kto uważa. 6. Obiektywna. 7. Na obecną chwilę chyba tak. 8. Życzę jej wszystkiego dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister ZIMY 2022 Munio 281 Opublikowano 14 Stycznia Mister ZIMY 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 1.Raczej Tak 2.Raczej nic 3.Nie wiem, dobrze jej nie znam 4.Specjalnie dla niej zrobiłbym rangę BOT DD2 i jej nadał 5.Nie dla mnie 6.Obiektywna 7. Nie wiem nie sprawdzam co ona robi, ale wydaję mi się ze Tak 8. Wyjdz z Irona 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlQckU 211 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 1 . Tak 2. Jest w centrum uwagi 3. Średnio 4. Hipokryta 5. Nie 6. Oczywiście że obiektywna 7. Siedzi i nic nie robi 8. Nic dodać nic ująć 1 Zawsze wujek @ Munio mi tak powtarzał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CwaniaK 821 Opublikowano 14 Stycznia Administrator Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 1. Pewnie ta 2. Nic 3. Nie 4. PsychaSiadła 5. Nie warto 6. Żadna odpowiedź nie jest prawidłowa. 7. „XD” 8. Nie no straciłem 5 minut swojego cennego czasu. 1 1 Omae WA yowai. Naze yowai ka? Tarinai kara... nikushimi ga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 1. Oczywiście 2. Lubi być w centrum uwagi tak samo jak ja 3. Nie mam pojęcia 4. Miss forum 5. Nie 6. Obiektywna 7. Oczywiście 8. LUBIĘ CIĘ, NIE ZMIENIAJ SIĘ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIP Papież Franciszek Nowy. 1 050 Opublikowano 15 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 1. Ona nic nie umie. Znaczy no potrafi coś nie coś porozmawiać. 2 To, że nadal lubi ojca Wanisza. 3. Szczerze? Nie. 4.Siostra zakonna 5.nie xddddd 6.objektywna. 7. Jest w zarzondzie jakiś czas tak samo jak ma,więc no nie wiem. 8. Cześć Olka ja cię lubję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 19 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi