BrOnSoN 489 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) Wzór na Błąd: Nick: {BrOnSoN} Treść błędu: Błąd skiny Czego dotyczy błąd: Podgląd skina jest pod "Kup skina" a zakupienie skina jest pod "powrót" Do tego jak sie kupi jednego skina to więcej kupić nie można A i jeszcze monet nie zabiera jak się kupi Edytowane 13 Stycznia przez BrOnSoN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Coś jest nie tak, bo próbowałem X razy kupić byle jakiego skina, i pisze mi że nie ma aktualnych skinów do wybranej broni. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anusiak 858 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) XD @ RIDE! mówiłem ci o tym to u ciebie było git :) Edytowane 13 Stycznia przez Anusiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin Słabiutko. 1 020 Opublikowano 23 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi