Oras 1 989 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 (edytowane) Witam Was serdecznie. Przeglądając wczoraj internet, natrafiłem na informację, że pojawi się 7 generacja Mustanga. Postanowiłem przeczytać parę linków i zrobić wam o tym artykuł. Myślę, że są tutaj fani tego wspaniałego auta. Nadchodzi kolejna, już siódma generacja Ford Mustang. Do tego auta wprowadzono znaczące modyfikacje najlepiej sprzedającego się na świecie sportowego coupe. Mustang zyskał całkowicie przeprojektowany cyfrowy kokpit, nowy silnik V8 i bardziej wyraziste wzornictwo. Nowa generacja Mustanga wchodzi na rynek w gamie 12 lakierów. Jakie to będą kolory? Blue Ember, Vapor Blue i Yellow Splash. Czy to wszystko? Otóż nie. Czym jeszcze nas zaskoczy Ford? Klienci mogą również wybierać kolory zacisków hamulcowych z logo Mustanga marki Brembo: czarne lub czerwone. 8-cylindrowy silnik widlasty o pojemności 5,0 l będzie odpowiedzialny za napęd. Dokładne osiągi nie zostały jeszcze podane przez firmę. Na dodatek osiągi samochodu będą mogły być konfigurowane przez nawet sześć interaktywnych i konfigurowalnych trybów jazdy: Normal, Sport, Slippery, Drag, Track 2 oraz tryb z wieloma dostępnymi profilami, dobieranymi według indywidualnych preferencji kierowcy. W nowej generacji będzie grubsza kierownica, przy której o płaskim profilu będzie 12,4-calowy cyfrowy zestaw wskaźników. Najnowszy system Forda SYNC 4 będzie w pełni kompatybilny z Apple CarPlay i Android Auto. Mustang nowej generacji zyskuje odnowione wzory i faktury elementów wnętrza opracowane specjalnie na potrzeby najbardziej zorientowanego na kierowcę kokpitu Mustanga w historii. We wnętrzu znajdą się skórzane fotele, miękkie w dotyku plastiki na desce rozdzielczej i panelach drzwiowych oraz pokrytą w pełni skórą kierownicę. Komplet 12 głośników i subwoofer najnowszego systemu nagłośnienia B&O gwarantują wysoki komfort akustyczny i wyrazisty odsłuch. Edytowane 13 Stycznia 2023 przez Eliminator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 989 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi