Skocz do zawartości

Zablokowane [PODANIE PRZYJĘTE]Podanie na Redaktora Mardocheusz

Olaf Scholz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP

Wzór:

Imię:  Robert 
Dlaczego Ty?: Nigdy nie miałem  okazji być  redaktorem, chciałbym nie tylko dodawać  "Pytanie dnia" bądź "Q&A" ale również zainteresować  się  działem sportu oraz ciekawostkami. Mógłbym odciążyć naszą nieliczną ekipę redaktorów, a z momentem otwarcia rekrutacji pojawia  się taka możliwość. 
Posiadasz doświadczenie?:  Tak, prowadziłem "bloga" oraz gazetka szkolna.
W skali od 1-10: 7,5
 Kontakt:  Pw, Emil, gg
W czym czujesz się najlepiej?: Pytania dnia, Ciekawostki, sport

Przykładowe prace: Na chwilę obecną brak.

Czekam na subiektywne wypowiedzi  naszych forumowiczów. 

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png

Edytowane przez Mardocheusz
  • +1 1

• Właściciel
Właściciel

Hejka, dziękujemy za chęć brania aktywnego udziału w życiu forum.

Czytając podanie, nie brzmi przekonująco, lecz dałbym Ci szanse wykazać sie w dziale sportowym, codziennie ciekawostka sportowa, lub artykuł mogłaby zaciekawić odbiorców, jakbyś sobie tam poradzil, to można by Cie wypuścić na głębszą wodę, ale o tym zadecyduje nasza junior admin @ kajusia pełniąca funkcje opiekuna redakcji! 

Pozdrowionka

• Lubie to ! 3

• Mister ZIMY 2022

Tak jak napisano na górze, podanie nie przekonuję chociażby tym ze nie masz przykładowych prac. Aczkolwiek myślę ze chłopakom przyda się pomoc w redakcji więc jestem za daniem Szansy.

Powodzonka i Trzymam Kciuki Wariacik 

PDW PDW !

• Lubie to ! 2
  • LOVE <3 1

• Moderator
Moderator

W redakcji jest kilka osób, ale tak jak wyżej pisali można dać ci szanse w kategoria „sport”, ale jedna prośba wstaw przykładowy artykuł sportowy jeden lub dwa i zobaczymy jak to będzie wyglądało wtedy gdyż na obecna chwile jest ciężko stwierdzić cokolwiek.

powodzenia!

• Lubie to ! 2

spacer.png

• Junior Admin
Junior Admin

A więc tak, przyjmuję cię na okres próbny 2 tygodnie, twoim zadaniem będzie dodawanie codziennie w dziale "Ciekawostka na dziś" sportowej ciekawostki (jeśli ci się w międzyczasie skończą pomysły to nic się nie dzieje, możesz wtedy użyć innych ciekawostek), zależy mi na tym by były one dodawane systematycznie i według przyjętego u nas schematu. Napisz do mnie w wiadomości prywatnej to wytłumaczę ci szczegółowo ;))

• Lubie to ! 3
  • LOVE <3 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie