VIP Olaf Scholz 176 Opublikowano 12 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Wzór: Imię: Robert Wiek: 20 lat Dlaczego Ty?: Nigdy nie miałem okazji być redaktorem, chciałbym nie tylko dodawać "Pytanie dnia" bądź "Q&A" ale również zainteresować się działem sportu oraz ciekawostkami. Mógłbym odciążyć naszą nieliczną ekipę redaktorów, a z momentem otwarcia rekrutacji pojawia się taka możliwość. Posiadasz doświadczenie?: Tak, prowadziłem "bloga" oraz gazetka szkolna. W skali od 1-10: 7,5 Kontakt: Pw, Emil, gg W czym czujesz się najlepiej?: Pytania dnia, Ciekawostki, sport Przykładowe prace: Na chwilę obecną brak. Czekam na subiektywne wypowiedzi naszych forumowiczów. Edytowane 12 Stycznia przez Mardocheusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 712 Opublikowano 13 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Hejka, dziękujemy za chęć brania aktywnego udziału w życiu forum. Czytając podanie, nie brzmi przekonująco, lecz dałbym Ci szanse wykazać sie w dziale sportowym, codziennie ciekawostka sportowa, lub artykuł mogłaby zaciekawić odbiorców, jakbyś sobie tam poradzil, to można by Cie wypuścić na głębszą wodę, ale o tym zadecyduje nasza junior admin @ kajusia pełniąca funkcje opiekuna redakcji! Pozdrowionka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mister ZIMY 2022 Munio 255 Opublikowano 13 Stycznia Mister ZIMY 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Tak jak napisano na górze, podanie nie przekonuję chociażby tym ze nie masz przykładowych prac. Aczkolwiek myślę ze chłopakom przyda się pomoc w redakcji więc jestem za daniem Szansy. Powodzonka i Trzymam Kciuki Wariacik PDW PDW ! 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 293 Opublikowano 13 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia W redakcji jest kilka osób, ale tak jak wyżej pisali można dać ci szanse w kategoria „sport”, ale jedna prośba wstaw przykładowy artykuł sportowy jeden lub dwa i zobaczymy jak to będzie wyglądało wtedy gdyż na obecna chwile jest ciężko stwierdzić cokolwiek. powodzenia! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 744 Opublikowano 13 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia A więc tak, przyjmuję cię na okres próbny 2 tygodnie, twoim zadaniem będzie dodawanie codziennie w dziale "Ciekawostka na dziś" sportowej ciekawostki (jeśli ci się w międzyczasie skończą pomysły to nic się nie dzieje, możesz wtedy użyć innych ciekawostek), zależy mi na tym by były one dodawane systematycznie i według przyjętego u nas schematu. Napisz do mnie w wiadomości prywatnej to wytłumaczę ci szczegółowo ;)) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admin kajusia 1 744 Opublikowano 13 Stycznia Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi