syberia 0 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Nick: KILO TRAY PIRU STEAMID: STEAM_0:0:465835125 Serwer: DD22 Data zdarzenia: 08.01.23 Link do bana: http://psychobans.pl/amxbans/ban_list.php?bid=5395 Opis sytuacji: Witam, admin ORO KORONER nie dal mi UB, bo wrzucilem screeny 1 dzionek za pozno. Oczywiscie screeny czyste, sam skill i talent, movement szwecja. Nawet nie wiedzialem ze te sski trzeba wrzucic w ciagu 24h. Wiec sie troche z nimi spoznilem, le bez przesady zeby odrazu za to perma dawac mordeczki szanujmy sie. Rozumiem, ze macie obawe ze w tym czasie przerobilem ssy zeby zatuszowac ewentualne wh, ale uwierzcie mi Pablo Picasso ze mnie zaden, a gdybym nim byl 24h z pewnoscia by wystarczyly. Pare miesiecy temu wrzucilem normalnie w terminie czyste sski, mam na to twarde dowody. Niech Sedzia Oro Koroner wezmie to pod uwage. Edytowane 10 Stycznia przez syberia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Regulamin został po coś napisany i tyczy się on każdego tak samo. Nie ma żadnego wyjątku, czy to będzie zwykły użytkownik, czy jakaś inna osoba pełniąca jakąś funkcję na forum. Gdybyś teraz dostał UB, po tak dłuższym czasie, to jakby poczuły się inne osoby, które też spóżniły się z odwołaniami? Przykro mi, ban zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi