N12 153 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nick: @ N12 Ranga z której rezygnujesz: Admin dd#2 Powód rezygnacji: Siadła psycha na tą grę, nie chcę wypuszczać złych emocji z problemów które mam aktualnie prosto w serwer. Jestem wdzięczny @ Monster @ Korbol95 @ FreshOption za danie mi szansy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Monster 302 Opublikowano 10 Stycznia Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Może lepiej urlop niż rezygnacja odrazu?🤔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korbol95 63 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia @ N12 młody jesteś, weź z tydzień urlopu i będzie git. CS to tylko rozrywka, a nie życie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRAD_DWORNIOK 30 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Popieram ! Po co od razu pisać rezygnacje Zrób sobie przerwę i będzie OK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian. 552 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Na luzie kumple z góry. Skoro rezygnuje to rezygnuje, możliwe że za jakiś czas wróci i napisze podanie ponownie, co to za problem A rangę po co ma trzymać skoro nie chce na siłę grać niech sobie poukłada i zdecyduje co dalej :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 434 Opublikowano 10 Stycznia HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi