VIP Olaf Scholz 176 Opublikowano 10 Stycznia VIP Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Nick: @ Mardocheusz Czego dotyczy propozycja: Solidarni z Ukrainą 🇺🇦 Co by wprowadziła: Pamietamy w sumie taka mała promocja forum. Ukraincy też tam grają w csa i może parę znajomych ściągną na forum oraz na serwery. xD Opis: Proponuję żeby dodać na stronie głównej pod Psychasiada.pl najlepsza sieć serwerów napis solidarni z Ukrainą. Uważam że w tym trudnym okresie naszych sąsiadów będzie to w jakimś stopniu oddawało zjednoczenie i pamięć o Ukrainie. Ps: Chciałem dodać co było w przeszłości. Powinno pójść w niepamięć i wybaczyć teraz ukraincy walczą za swoją ojczyzne i za całą Europę. Trzeba zatrzymać PUTINA no chyba że chcecie mówić po Rosyjsku i być niewolnikami Rosji. xD Edytowane 10 Stycznia przez Mardocheusz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 368 Opublikowano 10 Stycznia HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Oczywiście nie popieram działań które dzieją się na Ukrainie, serdecznie im współczuję i mam nadzieję że to się szybko skończy, ale jestem na NIE. Wszędzie gdzie nie pójdziesz jakieś zbiórki reklamy już nie wspomnę że praktycznie codziennie w pracy mam doczynienia przynajmniej z kilkoma przypadkami "ja muszę teraz bo jestem z Ukrainy.. Dajcie żyć chociaż tutataj. Jestem na NIE Pozdrawiam Potężny Maniula :) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WILLY WONKA 477 Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Bardzo dobrze, Ukraińcy pamiętają o zamordowanych Polakach, nazywając ulice im. Stepana Bandery, aktualnie. Lwów rokiem pamięci Stepana Bandery 2022. Pochody z flagami nazistowskimi, portretami kolaborantów Hitlera🙂 Pomagajmy ❤️ 4 3 SYR 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 712 Opublikowano 10 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Jestem bardzo zawiedziony sytuacja na swiecie, jestme tez swiadomy, ze ukraina walczy za wolnosc calej europy, lecz nie daze ich sympatią ze wzgledu na ich zachowanie u nas w kraju. Wplacilem pieniadze na pomoc humanitarną, przeprowadzilem zbiorki jadace na front, lecz ustawienie filtrow czy jakis flag nic im nie pomoze. Pozdrawiam . 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin Maniek 368 Opublikowano 10 Stycznia HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi