Skocz do zawartości

Zablokowane [PROPOZYCJA ODRZUCONA]Propozycja Solidarni z Ukrainą 🇺🇦

Olaf Scholz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP

logo.png.2873991c84a2a50c51f5057c3d71da6f.png.a4d86d290e448c596839de26882aba4b.png.e95bef92d724eb9c9dbc7342427641dd.png

Nick: @   Mardocheusz

Czego dotyczy propozycja: Solidarni z Ukrainą 🇺🇦 

Co by wprowadziła: Pamietamy  w sumie taka mała  promocja forum.  Ukraincy  też  tam grają  w csa i może  parę  znajomych ściągną  na forum oraz na serwery. xD 

Opis:  Proponuję żeby  dodać  na stronie głównej pod Psychasiada.pl najlepsza sieć  serwerów  napis solidarni z Ukrainą. Uważam  że  w tym trudnym okresie naszych sąsiadów będzie to w jakimś  stopniu oddawało  zjednoczenie i pamięć  o Ukrainie.

Ps:  Chciałem  dodać  co było  w przeszłości.  Powinno pójść  w niepamięć  i wybaczyć  teraz ukraincy walczą  za swoją  ojczyzne i za całą  Europę.  Trzeba zatrzymać  PUTINA no chyba że  chcecie mówić  po Rosyjsku i być  niewolnikami Rosji. xD 

Edytowane przez Mardocheusz
  • kekw 3

• HeadAdmin
HeadAdmin

Oczywiście nie popieram działań które dzieją się na Ukrainie, serdecznie im współczuję i mam nadzieję że to się szybko skończy, ale jestem na NIE. Wszędzie gdzie nie pójdziesz jakieś zbiórki reklamy już nie wspomnę że praktycznie codziennie w pracy mam doczynienia przynajmniej z kilkoma przypadkami "ja muszę teraz bo jestem z Ukrainy.. Dajcie żyć chociaż tutataj.

Jestem na NIE

Pozdrawiam Potężny Maniula :)

• Lubie to ! 4

image.png

Bardzo dobrze, Ukraińcy pamiętają o zamordowanych Polakach, nazywając ulice im. Stepana Bandery, aktualnie. Lwów rokiem pamięci Stepana Bandery 2022. 

Pochody z flagami  nazistowskimi, portretami kolaborantów Hitlera🙂 

Pomagajmy ❤️

• Lubie to ! 4
  • -1 3

SYR 8 

• Właściciel
Właściciel

Jestem bardzo zawiedziony sytuacja na swiecie, jestme tez swiadomy, ze ukraina walczy za wolnosc calej europy, lecz nie daze ich sympatią ze wzgledu na ich zachowanie u nas w kraju. 

Wplacilem pieniadze na pomoc humanitarną, przeprowadzilem zbiorki jadace na front, lecz ustawienie filtrow czy jakis flag nic im nie pomoze. 

Pozdrawiam .

• Lubie to ! 1
  • +1 1
  • LOVE <3 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie