Skocz do zawartości

Zablokowane [UB][Zgłoszenie] "stus pedziwiatr"

Piter
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick gracza: strus pedziwiatr
STEAMID/IP gracza: STEAM_0:0:528145277

Serwer: dd2 #2
Data zdarzenia: 11:30
Opis sytuacji:  no opor fest

https://o30a.hltv.org.pl/srv72637/HLTV-2301101116-de_dust2.dem.zip

12:40 był w ogole w ciało?! ale to moze wina demka wiec to jeszcze nie nie znaczy :/ 

13:35 pierwszy fast zoom

13:52 znow fast zoom dodatkowo widać na klatkach jak celownik mu przeskakuje na głowe :/

14:07 znow skok celownika taki dziwny (znow patrz na klatkach lub start, pauza)

14:48 znow fast zoom

15:00 znow trzy fast zoomy

15:45

16:27 do 16:50

17:09

17:56 

od 20:14

od 20:30

21:10

Dorba i teraz tak. Wy mi mowicie ze opor spoko, tylko lekutko niemozliwe jest strzelac w KAZDEGO chlopa fast zoomem, który dodatkowo ma ZAWSZE ten sam czas reakcji od momentu ,,kliknieca" scopa do momentu strzalu jest 00:00:02 sec :) i to dwie mapy pod rząd. 

• kekw 4
  • Przykro mi 1

@ Oro Koroner  @ sitmanek. sam siebie rozpisac nie mogę. Więc wasza kolej :D

@edit 
Jednak postanowiłem napisac kontrozpiskę na całą zaistniałą sytuacje. 
Przejdźmy do tego, ze hltv posiada 1300 ms, wiec kwestia tego, czy strzaly pokazuja idealnie czas strzału i modelu. Zaraz zobaczymy.

12:40 -  Z pewnością przejdźmy tu do rzeczy, pokaż mi istniejącego backtracka w cs 1.6 działającego w 100%. Jesli strzał nie byłby w model, z pewnością zadałby 51-59 dmg w zależności od strzału w ścianę. 

13:35 - Kolejna akcja wskazująca i odrzucająca Twoje oskarżenie jak to wspomniałeś, "0.0002s" ja tam widze przynajmniej pól sekundy zooma.

13:52 - "Celownik mi przeskakuje na głowę" W którym miejscu? Przy lekkiej klatce widze jedynie celownik lecący w prawo, czyli zdala od modelu.  Później zwykłe nacelowanie.

14:07 - "Patrz na stop pauza" Patrząc na to co mówisz, zwróć uwagę również na ilość MS przy nacisnieniu stop/pauza. z 1300 ms robi sie 3200 :)

14:48 - Polecam wyuczyć sobie strzelanie lpm + ppm jedno po drugim + wyrobić pamięć mięśniową do gry + ustawic sobie nick gracza w lewym dolnym, dodam na przyszłe czasówki.

15:00 - Rozpisujesz mnie za cheaty czy za strzelanie w ściane? bo nie rozumiem 

15:45 - zwyczajny flick, nie wiem co tu widać magicznego.

16:27-16:50 - Co tutaj widzisz? Ja oprócz 2 zwykłych fragów nie widzę nic magicznego. Nie wiem do czego dążysz, ale jak narazie nie widzę tu nic podejrzanego.

17:09 - no, strzał z awki co dalej?

17:59 - Zwykły strzał, ale jak to hltv. Będziemy sie dalej spierać, że to spalone według Ciebie.

20:14-20:30 -2 fragi widzę tam normalne, jeden to był lucky noscope. Każdemu sie zdarza.

21:10 - Co tu widać takiego oprócz 2 nietrafionych strzałów?

Analizując całą zaistniałą sytuacje. Jeśli posiadałbyś choć trochę doświadczenia na temat rozpisywanie graczy i udawadniania, że się pale wiedziałbyś, że jeśli chcesz rozpisać snajpera wypadałoby nagrać demko POV czego nie zrobiłeś już na stracie, i zrobiłeś tylko lekkie pośmiewisko. Ustawiając "aliasy na quikscope" wykryje to pierwszy lepszy anticheat jako cheatcfg. Jest to tylko i wyłącznie moja kontrozpiska.
Co powiedzą na ten temat ubt to już ich sprawa. 
Jak dla mnie nie ma tu nic spalonego, pozdrawiam serdecznie i polecam się doszkolić choć trochę w rozpisywaniu. Pozdrawiam serdecznie. 

• Lubie to ! 1
  • kekw 1
  • Kupka 1

12:40 – Opóżnienie na hltv, więc co tu można napisać.
13:35 – Przeciwnik lecący z zielonych w stronę mida tupie jak słoń, to usłyszał. W dodatku nie musiał wyskakiwać.
13:52 – Wchodząc w zielone było go widać + paka została przy anarchii, więc albo CT-ek pilnował jej w anarchii, albo w okolicach respa TT.
14:07 – Normalne sprawdzenie z AWP + kolejne opóżnienie hltv (słychać nawet odgłos opóżnionego strzału).
14:48 – Nic szczególnego
15:00 – To już strzelać w ścianę nie można?
15:45 – Flick + timing
16:27-16:50 – Normalne zabijanie. Gracz nie gra AWP pierwszy raz
17:09 – CT-ek stoi, to co miał go nie zabić?
17:59 – Słychać, widać przeciwnika. W dodatku kolejne opóżnienie hltv (nagrywajcie pov’y)
20:14-20:30 – Wychyla gale, widzi przeciwnika, tamten jak widać stoi nieruchomo. Drugi frag, widzi przeciwnika, szybszy timing. 3 frag to samo.
21:10 - ?

Ostatnio udało Ci się ze zgłoszeniem cheata, ale tam ewidentnie było WH, więc rozpiska z hltv nie była przeszkodom, ale tutaj jeśli chcesz kogoś rozpisać za sety/aim, polecam nagrać własne pov. 
Druga sprawa to - Zgłoszenie gracza podejrzanego o sety/aimbota muszą być koniecznie rozpisane poprzez POV`  a.

• Mistrzostwo 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie