N12 153 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Nick: N12 STEAMID: STEAM_1 : 0 : 1519471239 Serwer: dd2#2 Data zdarzenia: Teraz Link do bana: Opis sytuacji: Pykałem sobie na chillu na ns, wszedł admin zbanował za podszewkę. Nie mam żalu, siedziałem cicho bo po robocie byłem tak wyebany że szok więc wybaczam Dorotce za to bo mógł nie wiedzieć że to faktycznie ja. Edytowane 9 Stycznia przez N12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dorotka lat 6 24 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Proszę o wybaczenie, nie wiedziałem że przeszedłeś na NS. Kilkukrotnie pisałem na u@ w celu sprawdzenia czy jesteś. Również pisałem na Steamie widząc że jesteś dostępny ale nie w grze. Zastanowiło mnie to mocno. Sprawdziłem również Twój SiD i się nie zgadzał. Stąd też ban. Staram się być czujny w takich przypadkach, a z powodu braku reakcji z Twojej strony podjąłem decyzję o banie. EDIT. Uważam że zareagowałem słusznie. Pozatym sprawa trochę do wyjaśnienia. Jak to jest że kolega admin nagle gra na NS :P @ Monster @ FreshOption @ Korbol95 Edytowane 9 Stycznia przez Dorotka lat 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitmanek. 169 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi