sitmanek. 145 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) Nick gracza: Oro Koroner STEAMID/IP gracza: Serwer: DD2 Data zdarzenia: dzis i ogolnie Opis sytuacji: Hmm, patrzac na Twoje strzelanie do movemantu, plus jakos bardzo dziwnie polagowany jestes to mimo wszystko grasz zbyt dziwnie. @ PETUWERTOMARKA 1.http://858261.node30.pukawka.pl/hltv-2301091537-de_dust2-1673275020-1673276220.zip 11.00 - lekkie szejki plus obok modelu 11.08 - a to co takiego? gdzie glowa a gdzie celownik, plus ladny przeskok na drugiego. 14.35-40 - celownik za modelem + celownik przyklejony do modelu, dziwne glowki 14.57 - zaden strzal w model a jednak zabiles 17.01 - MAGIK, naucz mnie tak 17.06-10 - celownik za glową, ciagle jakos sie klei do modelu. 18.41 - XD ledwo co widziales, chlop juz byl za sciana a jednak dostal prosciutko w glowe 18.45 - dziwne skoki celownika plus znowu przyklejony do modelu 18.51 - znowu to samo 19.03 - gdzie strzaly, a gdzie model 2.http://858261.node30.pukawka.pl/hltv-2301091557-de_dust2-1673276220-1673277480.zip 2.30 - to samo co w pierwszym, celownik sie klei 2.58 - tez dziwne, nawet nie celujesz w glowy a jednak siadaja 3.33 - ten digl magiczny, daleko od glowy 6.04 - recoli, wszystko w model dziwnie Edytowane 9 Stycznia przez sitmanek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel RIDE! 1 754 Opublikowano 9 Stycznia Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia chciałbym żeby to demko sprawdził @ archonek oraz @ PETUWERTOMARKA i podesłali mi rozpiski na priv zanim to tu wstawią. Pozdrawiam serdecznie i zamykam aż dostane rozpiki. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliminator 1 762 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia To ja wrzucę na swoją obronę. 11:00 –Normalnie na głowę poszło 11:08 – Przeskok? Przecież widać, że na 1 killu celownik jest na głowie normalnie, a na drugim nie trafiłem i normalne poprawienie 14:35 – Przecież TT raszuje dolny prawie zawsze, to po prostu patrzyłem. Dziwne główki? Full auto, to jak ma inaczej wejść? 15:57 – Dostał z HE, a potem przecież widać na ścianie, jak kule lecą to go złapało? 17:01 – Polagowane hltv 17:06 – Przecież słychać strzał z AWP od gracza hymn ulicy? 18:41 – A gdzie miałem strzelać? W niebo? Logiczne, że przez ścianę mogę przeskanować, a może się uda 18:51 –Przecież celownik jest na głowie xd 19:03 – Opóznienie z polagowanego hltv (zobacz sobie u innych) 2:30 – Gość z TT rzuca HE, słyszę, to logiczne że wyjdę i zobaczę. W dodatku widać, że celownik jest prosto na głowie? 2:58 – Co jest w tym dziwnego, że wcześniej słychać coś w górnym + słychać leczenie w dolnym?? W dodatku przecież celownik mam na ich głowach xD 3:33 – Przecież normalnie dostał 6:04 – No recoil? Przecież celownik dyga Na dodatek jakbyś nie wiedział, opóźnienie przekazu gry wynosi 90 sekund w hltv. Nigdy nie grałem na cheatach. Mam blisko 6k godzin i nigdy nie miałem żadnego bana, a uwierz że grałem na wielu serwerach. Chcesz na siłę mnie udupić z polagowanego hltv, gdzie na serwerze jest pełno pluginów? 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin ajdarka 1 075 Opublikowano 9 Stycznia HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia W "zgłoś czitera" jest wyraźnie napisane: Zgłoszenia gracza bez dowodu HLTV/POV nie będą brane pod uwagę. Zgłoszenie gracza podejrzanego o sety/aimbota muszą być koniecznie rozpisane poprzez POV` a. ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeadAdmin ajdarka 1 075 Opublikowano 9 Stycznia HeadAdmin HeadAdmin Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia ★𝐘𝐎𝐔𝐓𝐔𝐁𝐄 𝐂𝐇𝐀𝐍𝐍𝐄𝐋★ ★𝐆𝐑𝐔𝐏𝐀 𝐒𝐓𝐄𝐀𝐌★ . . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi