KOŻUCHOVSKA FLIP SIGMA 1 388 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Podziel się swoją opinią: Kopalnia soli -Wieliczka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olka 1 050 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia chujowa nie polecam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Byłem, zwiedziłem, pomacałem, zapamiętałem 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Tuchel 828 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Byłem tam kiedyś na wycieczce ze szkoły, ale nic więcej nie pamiętam XDD Więc pewnie chujowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orvvzmxx 422 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Szalu nie ma dupy nie urywa xd dziekuje bez odbioru 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aniolek Charliego 273 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Tam niestety jeszcze nie dotarłam, ale byłam obok w Bochni i ciekawie nawet było. Następnym razem odwiedzę Wieliczką. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahama 159 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nawet spoko , chociaz wole zwiedzac inne miejsca 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrOnSoN 489 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nigdy nie byłem i nie zamierzam się tam wybierać, w skrócie nie interesuje mnie to 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urlop Tytan2131 1 988 Opublikowano 9 Stycznia Urlop Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nie byłem tam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi