brvtal 40 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Siemano, jestem 'imdxro', co raczej każdy zauważył, a na serwerach aktualnie pod nickiem 'brvtalhvh'. Można mi mówić Daro (co wychodzi z mojego nicku - wytłumaczę niżej) lub brutal. Jak zauważę, że ktoś pisze "imd" to też będę wiedział, że o mnie chodzi xDD ___________________________________________________________________ imdxro -> IM DXRO (Jestem DXRO) -> X zmienia się na A -> Jestem Daro -------------------------------------------------------------------------- Mam 20 lat i na co dzień siedzę w domu po napisanych maturkach i czekam na egzamin zawodowy. Przyszedłem tutaj, bo szukałem jakiejś aktywnej sieci po odejściu z poprzedniej po raz drugi Były j@, grafik, właściciel serwera Discord z innych sieci itp itd i tak to nikogo nie interesuje XD Grafik bez rangi, bo nie chciałem robić projektów wtedy kiedy ktoś ich potrzebował, a robić je wtedy kiedy miałem na to chęć i jakiś pomysł. Czasem coś tam poklikam w photoshopie :3 Wpadłem tak tylko się przywitać i chwilkę pogadać, możliwe, że będę częściej wpadał 😄 Widzimy się na serwerku only dd2 Miłego i pozdrawiam, imdxro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boski Z Polski 588 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermann-.- 83 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pemeq 79 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 siemka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktortokox 89 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 elo 1 wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefistoo 873 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A1MSTAR1337 142 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Witamy 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 834 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OxyMen2 53 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaze 834 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi