Skocz do zawartości

Zablokowane [PRZYWITANY]Przywitanko Daro :D

brvtal
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano, jestem 'imdxro', co raczej każdy zauważył, a na serwerach aktualnie pod nickiem 'brvtalhvh'.

Można mi mówić Daro (co wychodzi z mojego nicku - wytłumaczę niżej) lub brutal.

Jak zauważę, że ktoś pisze "imd" to też będę wiedział, że o mnie chodzi xDD

imdxro -> IM DXRO (Jestem DXRO) -> X zmienia się na A -> Jestem Daro

--------------------------------------------------------------------------

Mam 20 lat i na co dzień siedzę w domu po napisanych maturkach i czekam na egzamin zawodowy.

Przyszedłem tutaj, bo szukałem jakiejś aktywnej sieci po odejściu z poprzedniej po raz drugi :KEKW:

Były j@, grafik, właściciel serwera Discord z innych sieci itp itd i tak to nikogo nie interesuje XD

Grafik bez rangi, bo nie chciałem robić projektów wtedy kiedy ktoś ich potrzebował, a robić je wtedy kiedy miałem na to chęć i jakiś pomysł.

Czasem coś tam poklikam w photoshopie :3

Wpadłem tak tylko się przywitać i chwilkę pogadać, możliwe, że będę częściej wpadał 😄

Widzimy się na serwerku only dd2  :PepeEZ:

Miłego i pozdrawiam,

imdxro

elo

• LOVE <3 1

wiktorek ''KOKS'' - chęć zabłyśnięcia poprzez wpierdolenie się do każdego w każdą możliwą okazję do spiny, która go nie dotyczy, ale musi pokazać przed innymi, jaki to on odważny w dyskusji, ego to już chłopaczek ma na saturnie jak widać, cwaniak jedynie za klawiaturką, bo tu bezpiecznie, po liściu by zdał sobie sprawę i spadł na ziemię to może by zrozumiał.y Weź się chłopaczku popatrz w lustro i spójrz co wypisujesz tutaj czasem, ale wydaje mi się, że człowieka to już sie nie da zmienić niestety. Nie marnujcie czasu z dawania mu satysfakcji dzięki zwracaniu uwagi. Tak na zakończenie, słyszałem od niektórych, że pokory to ci brak i dziwię się, że właściciel pozwala ci tu nadal przebywać, miłego dzionka wszystkim. Płacz i ''XD'' zawita od tego atencjusza, spodziewajcie się, jeśli to odczyta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie