GET_right 151 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) @ BrOnSoN [Q] Ile masz lat? [A] 22 [Q] Jakie jest twoje hobby? [A] Denerwowanie ludzi. [Q] Czego się najbardziej boisz? [A] Oprócz śmierci to chyba nic takiego więcej nie ma. [Q] Najpierw płatki a potem mleko czy na odwrót? [A] Stanowczo pierw płatki, a potem mleko! [Q] Wolisz większe domy czy mniejsze? [A] Większe. [Q] Jakie jest twoje wymarzone auto? [A] Nissan GTR R34. [Q] Blondynki czy brunetki? [A] Blondynki! [Q] Wanna czy prysznic? [A] Prysznic. @ N12 [Q] Jaki ma charakter? [A] Przeciętny, miły ale do czasu. [Q] Co ci sprawia radość w trudnych sytuacjach? [A] @ Munio - zawsze doprowadzi człowieka do uśmiechu! [Q] Czy myślałeś, jak spędzisz nowy rok? [A] Nie zagłębiam się aż tak daleko. [Q] Czesiu czy Grzesiu, a może endriu? [A] Grzesiu. @ Oro Koroner [Q] Co Ci sprawia frajdę? [A] @ FROGX_4785 i jej miałczenie xD [Q] Często przeklinasz? [A] Niestety tak. [Q] Co najchętniej gotujesz? [A] Wodę na zupkę chińską @ Słabiutko. [Q] Dlaczego taki jesteś? [A] Taki? To znaczy jaki? [Q] Jaki lubisz kolor? [A] Czarny, czerwony, niebieski. [Q] Jaki kolor stringów masz na sobie? [A] Czerwony. [Q] 3 osoby z którymi lubisz rozmawiać na TS3. [A] @ Munio , @ Kaci , @ FROGX_4785 , @ Maniek [Q] Masz jakieś fobie? [A] Brak. [Q] Kochasz mnie? [A] Jasne! [Q] kiedy zaprosisz mnie na randkę? [A] Zaraz! [Q] ulubiony cytat? [A] "Niech się dzieje wola nieba..." [Q] Jeśli mógłbyś zwiedzić 3 miejsca na Ziemi, to które byś wybrał? [A] Dubaj, Los Angeles, San Diego. [Q] Jakie masz plany na przyszłość? [A] Przeżyć jutro. [Q] Co najbardziej cenisz u innych ludzi? [A] Szczerość. [Q] Czym jest dla Ciebie miłość? [A] Akceptacja drugiego człowieka, troska, bycie ze sobą na dobre i na złe. [Q] Jaka jest Twoja ulubiona pora roku? [A] Zima. [Q]Jaki masz telefon? [A] Nokia 3310. [Q] Jaki jest Twój ulubiony napój? [A] Monster. [Q] Dlaczego GET_right? [A] Nie mam bladego pojęcia :x [Q] Masz motto życiowe? [A] Nigdy się nie poddawaj. [Q] W jakiej pozycji śpisz? [A] Na boku. [Q] Jak nazywa się Twój przyjaciel? [A] Adam. [Q] Jaką datę zapamiętasz do końca życia i dlaczego? [A] Datę swoich urodzin. [Q] Jaki jest Twój ulubiony owoc? [A] Mandarynka. [Q] Jakiego słowa nadużywasz? [A] Słowo na "K". [Q] Jakie jest Twoje ulubione wspomnienie z dzieciństwa? [A] Kuligi na sankach, a kiedyś to było [Q] Jakie słowo denerwuje Cię najbardziej? [A] Brak. [Q] O czym teraz najczęściej myślisz? [A] O swojej pracy. [Q] Co we mnie lubisz najbardziej? [A] Dużo by tu wymieniać. [Q] Bardzo Cię denerwuje? [A] Czasami bywały takie momenty. [Q] Imiona Twoich dzieci? [A] Nie myślałem o tym zbytnio. @ Munio [Q] mogę złapać cię za kolano ? [A] Nie ma problemu, a kiedy? [Q] Czego najbardziej w życiu Ci brakuje? [A] Chyba też niczego. [Q] Jaka rzecz najbardziej we mnie lubisz? [A] Poczucie humoru, szczerość. [Q] Kiedy w końcu do mnie wpadniesz? (czekam z chłopakami od 2lat) [A] O właśnie, a tak się umawiamy kurde. [Q] Co uważasz na temat naszej przyjaźni? [A] Coś wyjątkowego, a te łapanie za kolanko no człowieku [Q] Co najbardziej Cię irytuje w moim zachowaniu. [A] Chyba nie ma nic takiego [Q] Jaki jest Twój ulubiony drink? (SPRÓBUJE) [A] Nie mam ulubionego drinku, ale spróbuj po prostu czystą z redbullem xD @ O N N A [Q] Czy to ten GET co myślę? [A] Nie, raczej nie. [Q] Co myślisz o Krowach? [A] Zajebiste są! @ Olka [Q] Czemu nie chcesz grać ze mną w ligę [A] Jak to nie? Graliśmy już tyle razy... [Q] Czemu nie chcesz mnie jako sekretarkę [A] Moją sekretarką jest - @ FROGX_4785 [Q] Czemu jesteś get right [A] A czemu nie? @ RIDE! [Q] Dlaczego masz na imie błażej [A] Bo nie Hubert xD [Q] dlaczego masz tyle lat ile masz [A] Wystarczająco. [Q] dlaczego mieszkasz tam gdzie mieszkasz [A] A dlaczego nie? [Q] dlaczego jestes chłopcem [A] No tak wyszło :c [Q] dlaczego jestes gejem [A] Tak Bóg przykazał xD wybacz, ale insteresuje mnie tylko kolano @ Munio . @ Benedykt XIV Jan Paweł II [Q] Jesteś osobą wierząca? [A] Jasne, że tak [Q] Chodzisz do spowiedzi? [A] Nie pamiętam kiedy ostatni raz byłem. [Q] Czemu nie dajesz na tacę? [A] Jak to nie! Kogo następnego nominujesz do Q&A? @ Munio Edytowane 8 Stycznia przez GET_right 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munio 329 Opublikowano 8 Stycznia Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Klasa sama w sobie Edytowane 8 Stycznia przez Munio 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oras 1 972 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi